Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Στο «Σπίτι Του Ηθοποιού», άνεργος και άστεγος, ο πρώην σύντροφος της Νανάς Παλαιτσάκη


Δύσκολες ώρες περνά ο ηθοποιός και πρώην σύντροφος της Νανάς Παλαιτσάκη, Άλεξ Κρητικός, ο οποίος έμεινε άστεγος και βρήκε καταφύγιο στο «Σπίτι Του Ηθοποιού».



Ο 40χρονος ηθοποιός, ο οποίος είναι άνεργος εδώ και καιρό, έπρεπε να βρει κάπου να μείνει, από τη στιγμή που έφυγε από το σπίτι της δημοσιογράφου στου Παπάγου, μετά τον χωρισμό τους. Αρχικά, έμενε σε σπίτια φίλων, όμως, δεν μπορούσε να το συνεχίσει, καθώς εκείνοι τον εξυπηρετούσαν για λίγο διάστημα.


«Η ζωή δείχνει το σκληρό πρόσωπό της σε όλους μας, όχι μόνο σε μένα... Δεν πείνασα γιατί έχω καλούς φίλους» εξομολογήθηκε στην εφημερίδα Espresso.


Όπως αποκαλύπτει, το 2012 έμεινε για περίπου τέσσερις μήνες σε διαμέρισμα που του παραχώρησε μία θεία του, στο Ίλιον, χωρίς να έχει ρεύμα, νερό και θέρμανση, ενώ διαψεύδει δημοσιεύματα που τον ήθελαν να μένει στον δρόμο.


Η γνωριμία της Νανάς Παλαιτσάκη και του Άλεξ Κρητικού έγινε μέσω facebook! Η γνωστή δημοσιογράφος και ο ηθοποιός έγιναν ζευγάρι σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για εκείνη, όταν οι γιατροί την διαβεβαίωναν πως έχει μόνο μερικούς μήνες ζωής...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...