Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

«Σκέφτηκα να πάρω προσωπική ασφάλεια», λέει ο Γιάννης Μαρακάκης

«Ζω με τον φόβο»

Για τις απειλές που έχει δεχτεί λόγω της πορείας του στη δικηγορία, αλλά και το ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια μίλησε ο Γιάννης Μαρακάκης, καλεσμένος στα «Καρντάσιανς» του ΑΝΤ1, το βράδυ της Τετάρτης.


«Ζω με τον φόβο. Σκέφτηκα να πάρω ασφάλεια, δεν νομίζω ότι μπορεί να είναι περισσότερο αποτελεσματικό. Ζω πλέον με αυτό και προσπαθώ να το περνάω αξιοπρεπώς», είπε όταν ρωτήθηκε αν φοβήθηκε όταν το όνομά του βρέθηκε στη λίστα μιας προκήρυξης με στόχους τρομοκρατών και συνέχισε: «Σε μια υπόθεση θα πεις “όχι”, αν η υπόθεση είναι σε ευθεία σύγκρουση με αξίες που θα σε πονάγανε, αν έμπαινες στα παπούτσια του άλλου. Δύσκολα θα υπερασπιζόμουν έναν παιδεραστή».

Όσο για το ενδεχόμενο ενός γάμου, είπε: «Σκέφτομαι τον γάμο, αλλά δεν με απασχολεί. Δεν το έχω νταλκά, αλλά η φυσική ροή είναι προς τα εκεί. Όχι απαραίτητα προς τον γάμο, γιατί πλέον οι φίλοι μου κάνουν παιδιά εκτός γάμου».

Τέλος, για τη σχέση του με τη δημοσιότητα, ο Γιάννης Μαρακάκης ξεκαθάρισε: «Συνέχεια λέω πως δεν θέλω να με φωτογραφίζουν. Δεν μου αρέσει να είναι στημένος κάποιος, όταν πάω κάπου να φάω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...