Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Φερεντίνος: «Άκου τι είπαν» - Από την Δευτέρα 17 Μαρτίου στον Alpha

«Άκου τι είπαν»! 100 Έλληνες έδωσαν τις δικές τους απαντήσεις στις πιο απλές καθημερινές ερωτήσεις. Ποιος θα καταφέρει να τρυπώσει στο μυαλό τους και να βρει τις δημοφιλέστερες; Εγκυκλοπαιδικές γνώσεις δεν χρειάζονται, κοινή λογική, φαντασία και μπόλικο χιούμορ, όμως, ναι!


Από την Δευτέρα 17 Μαρτίου και κάθε απόγευμα στις 17:45, αμέσως πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο Χρήστος Φερεντίνος θα φιλοξενεί κι από μια νέα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο 5μελείς οικογένειες ή 5μελείς παρέες. Θέτοντας τη γνωστή ερώτηση-σπαζοκεφαλιά, «Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις…» θα δίνει το σύνθημα για απαντήσεις που σίγουρα θα μας κάνουν να αναφωνήσουμε «Άκου τι είπαν»! Κάθε μέρα, η νικήτρια παρέα θα έχει τη δυνατότητα να κερδίσει 5.000€ αλλά και την ευκαιρία να φθάσει στον τελικό για να διεκδικήσει 15.000€!



Το τηλεπαιχνίδι «Άκου τι είπαν» είναι η σημερινή ελληνική εκδοχή του περίφημου Αμερικάνικου «Family Feud» που ξεκίνησε το 1976. Μετά την εντυπωσιακή άνοδο της τηλεθέασής του κατά 40% τα τελευταία δύο χρόνια, επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή τηλεοπτική αρένα και κατακτά εκ νέου το παγκόσμιο κοινό.

Ανατρεπτικές ερωτήσεις, πνεύμα συνεργασίας ή… σκέτης αντιλογίας ανάμεσα στους παίκτες, αναπάντεχες απαντήσεις κι αβίαστο γέλιο συνθέτουν το πορτρέτο της κάθε αναμέτρησης, που αναδεικνύει τον νικητή της εκάστοτε εκπομπής.

Λέει ο Φερεντίνος επί του θέματος: «Οι λέξεις-κλειδιά που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι είναι χιούμορ, γνώσεις, αυτοσαρκασμός, ομαδικότητα, ταχύτητα, αφασία, γέλιο, αγωνία. Το κυριότερο χαρακτηριστικό του είναι ότι βασίζεται στην παρέα. Παίζουν παρέες και κάνουν τον τηλεθεατή, ακόμη και αν είναι μόνος του, παρέα τους».

«Άκου τι είπαν», λοιπόν, από την Δευτέρα 17 Μαρτίου και καθημερινά στις 17:45, στον Alpha!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...