Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Ποια αστέρια είναι «Μες στην καλή χαρά» το Σαββατοκύριακο;

Τα Σαββατοκύριακα μας στις 10:00, (Alpha) η Κατερίνα Καραβάτου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Παύλος Σταματόπουλος, o Ευθύμης Ζησάκης αναλαμβάνουν δράση για να κάνουν πιο χαρούμενες και ανέμελες τις δύο καλύτερες ημέρες της εβδομάδας.


Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου η Ναταλία Δραγούμη έρχεται στην παρέα μας με διάθεση για αποκαλύψεις. Η Νίνα Λοτσάρη μας μιλά για τη ζωή της και την δουλειά της.


Ακόμα, η Ελένη Κούρκουλα ξεναγεί την Κατερίνα Καραβάτου στο κατάστημά της και μιλά για τη νέα της ιδιότητα ως επιχειρηματίας.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επισκέπτεται το Παιδικό Πανεπιστήμιο και μας δείχνει πώς η μουσικοκινητική αγωγή βοηθά τα παιδιά να εκφράσουν τα συναισθήματά τους.
Τέλος, το νεανικό συγκρότημα «Boys and Noise» θα μας διασκεδάσει με τα τραγούδια του.

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, μετά από χρόνια σιωπής, η Σοφία Αλιμπέρτη έρχεται στο «Μες στην καλή χαρά» για μία συνέντευξη που θα συζητηθεί.

Η Αθηνά Οικονομάκου, που συμμετέχει στην παράσταση «Κτελ», μιλά για την σχέση με τον Νίκο Μουτσινά, τη ζωή της και τα μελλοντικά της σχέδια.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επισκέπτεται την Ομάδα Αιγαίου και συνομιλεί με εθελοντές για την προσφορά τους στα Ακριτικά Νησιά. Πώς βοηθούν τους κατοίκους να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους.

Τέλος, η Χριστίνα Μαραγκόζη μας ξεσηκώνει με τις επιτυχίες της.

«Μες στην καλή χαρά»: Γιατί η αισιοδοξία είναι επιλογή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...