Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ο Κλούνεϊ ξαναχτυπά: “Ηταν πιωμένος ο δήμαρχος του Λονδίνου όταν με έβριζε”!

“Τα Γλυπτά του Παρθενώνα αποκολλήθηκαν δια της βίας από τους Τούρκους"


Ο διάσημος ηθοποιός περνά στην αντεπίθεση και απαντά στα ειρωνικά σχόλια του Μπόρις Τζόνσον Στην αντεπίθεση πέρασε ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος -όπως φαίνεται- δεν ήθελε να αφήσει... αναπάντητα τα ειρωνικά σχόλια του δημάρχου του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον, για τις δηλώσεις του γνωστού ηθοποιού υπέρ της επιστροφής των Μαρμάρων στη χώρα μας.

"Μεγάλη δόση υπερβολής η οποία οφείλεται σε μερικά ουίσκι" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος είπε ότι ο δήμαρχος ήταν... πιωμένος.

"Είμαι μεγάλος οπαδός του δημάρχου και είμαι σίγουρος ότι ο αξιότιμος φίλος μου δεν είχε καμία πραγματική πρόθεση να με συγκρίνει με τον Χίτλερ. Θα το αποδώσω σε μεγάλη δόση υπερβολής η οποία οφείλεται σε μερικά ουίσκι. Εχω βρεθεί στην ίδια θέση μία ή δύο φορές, γι’ αυτό δεν του κρατώ καμιά κακία", ανέφερε ο Κλούνεϊ σε ανακοίνωση που εξέδωσε και πρόσθεσε:

"Όταν πρόκειται για πραγματικά γεγονότα, και όχι για φανταστικές ιστορίες, το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος είναι να εξετάσει τις αποφάσεις της UNESCO οι οποίες έχουν υιοθετηθεί από όλες τις πλευρές. Ενα έθνος που έχει καταλάβει ένα άλλο δεν μπορεί να πουλήσει την εθνική κληρονομιά της χώρας που έχει υπό κατοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...