Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Το «ναι» της Φαίης Ξυλά στην δημόσια πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της

Η Φαίη Ξυλά γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και μεγάλωσε στην Κέρκυρα, έδωσε εξετάσεις στο Εθνικό χωρίς καν να ρωτήσει τους γονείς της, παράτησε τις σπουδές της για να κάνει ταξίδια και είπε «ναι» σε μία δημόσια πρόταση γάμου.


Το ευρύ κοινό τη γνώρισε από τη σειρά «Φεύγα» του Mega, στην οποία έκανε το τηλεοπτικό ντεμπούτο το 2002. Η μεγάλη αναγνωσιμότητα, όμως, ήρθε από «Τα μυστικά της Εδέμ» το 2008, ενώ φέτος είναι μία ιδιαίτερη χρονιά στα επαγγελματικά της αφού ο «Φον Δημητράκης» όπου πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη «σπάει ταμεία» στο θέατρο «Μουρούση» και περιμένει τον Μάρτιο να βγει στον αέρα ένα νέο τηλεοπτικό σίριαλ στον Αντ1, επίσης με τον Πέτρο Φιλιππίδη, με τίτλο «Καλές δουλειές».
Πώς είναι η συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη;

Είναι μία πολύ ευχάριστη χρονιά για μένα και μία πολύ δημιουργική συνάντηση με τον Πέτρο. Εκτός από εξαιρετικός ηθοποιός είναι ένας σπουδαίος σκηνοθέτης με τον οποίο ταιριάζω πολύ.

Με τον Φιλιππίδη σας συνδέει μία περίεργη ιστορία αφού ο σύζυγός σου, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, σου έκανε πρόταση γάμου στο θέατρο την περίοδο όπου έπαιζε μαζί του στον «Μπακαλόγατο». Ήσουν υποψιασμένη τότε γι’ αυτή την πρόταση;

Όχι, καθόλου. Ήταν έκπληξη! Οι μόνοι που το ήξεραν, εκτός από τον Κωνσταντίνο, ήταν ο Πέτρος και ο Γιώργος Γαλίτης, που έπαιζε και αυτός στην παράσταση εξηγεί στο περιοδικό YOU.

Κάνει καλό στη σχέση σας το γεγονός ότι είστε και οι δύο ηθοποιοί;

Έχει να κάνει με τη φύση της σχέσης. Για εμάς είναι καλό, μπορεί σε άλλους να μη βγαίνει σε καλό, να δημιουργούνται ακόμα και ανταγωνισμοί. Με τον Κωνσταντίνο ταιριάζουμε απόλυτα στον τρόπο που σκεφτόμαστε για τη δουλειά μας.

Ζηλεύετε ο ένας τον άλλον;

Σε πολύ νορμάλ πλαίσια. Δεν μπορείς να μας χαρακτηρίσεις «ζηλιάρηδες».

Θα συγχωρούσες μία απιστία;

Έχει να κάνει με τη στιγμή και τις συνθήκες…

Στο παρελθόν πόζαρες γυμνή μπροστά στο φωτογραφικό φακό του Τάκη Διαμαντόπουλου για το «Λευκό Βιβλίο». Πώς το αποφάσισες;

Μου φάνηκε πολύ καλλιτεχνική φωτογράφιση και μου άρεσε. Δεν ένιωσα ότι ήταν ένα γυμνό π.χ. για ένα αντρικό περιοδικό. Δεν νομίζω ότι θα μου ταίριαζε κάτι τέτοιο. Ήταν ένα ωραίο λεύκωμα στο οποίο εμφανίστηκε σχεδόν όλο το ελληνικό θέατρο.

Έχεις δηλώσει «η ευτυχία γράφεται με ε και όχι με το σήμα του ευρώ». Να υποθέσω ότι η σχέση σου με το χρήματα δεν είναι καλή;

«Δεν έκανα ποτέ αποταμίευση. Ούτως ή άλλως δεν έβγαζα τόσα πολλά , ούτε έκανα πολυτελή ζωή. Τα χρήματα δεν είναι κάτι που υπερτιμώ. Είναι όμως κάτι που χρειάζομαι για να μπορώ να έχω μια αξιοπρεπή ζωή και να μην αναγκαστώ να ζητήσω ή να δανειστώ. Θα με πλήγωνε πολύ εάν μου συνέβαινε. Δουλεύω από πολύ μικρή και ξέρω ότι δεν θα γίνω πλούσια από τη δουλειά μου, αλλά τουλάχιστον δεν έχω χρέη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...