Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Ελένη Φουρέιρα-Γιώργος Σαμαράς: Συζούν και προετοιμάζονται για τον γάμο τους!

Το ότι Ελένη Φουρέιρα και Γιώργος Σαμαράς ζουν έναν παθιασμένο έρωτα μετά την επανασύνδεση τους, είναι γνωστό.

 
Το ζευγάρι, όχι μόνο έχει «χτυπήσει» σε τατουάζ ο ένας το όνομα του άλλου, αλλά σκοπεύει πολύ σύντομα να δημιουργήσει και τη δική του οικογένεια!


Δεν αργεί η ώρα που Φουρέιρα και Σαμαράς θα ντυθούν νύφη και γαμπρός, κάτι το οποίο δεν κρύβουν στο περιβάλλον τους.

Ωστόσο, αυτή η στιγμή θα καθυστερήσει λιγάκι, μιας και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του διεθνή μας, τον καλούν στα γήπεδα.

Όλα όμως δείχνουν, πως ο γάμος τους θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του ποδοσφαιριστή, την Κρήτη.
Βλέπετε, ο Γιώργος Σαμαράς το καλοκαίρι θα συμμετέχει με την Εθνική μας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, με τις προετοιμασίες να ξεκινούν από το Μάιο, σε χώρα της Λατινικής Αμερικής.
Προς το παρόν, οι δυο τους συγκατοικούν και ζουν σαν παντρεμένοι, στο σπίτι της Ελένης Φουρέιρα στα όρια Γλυφάδας-Βούλας.
Η τραγουδίστρια έχει δώσει τα κλειδιά της στον Γιώργο Σαμαρά, παρόλο που εκείνος λείπει για μεγάλα χρονικά διάστημα στη Σκωτία, λόγω των υποχρεώσεων του με τη Σέλτικ.
Πάντως, το ζευγάρι έχει γνωστοποιήσει και στους γονείς του Γιώργου Σαμαρά την επιθυμία του να παντρευτεί, ενώ πρόσφατα η Ελένη Φουρέιρα έδωσε το παρόν στο οικογενειακό τραπέζι που έγινε στο σπίτι τους στο Ελληνικό, όπου οι δυο τους συμπεριφέρονταν σαν παντρεμένοι, έχοντας βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου, το άλλο του μισό.
Πηγή: Real Life

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...