Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Τα ζώδια του Δευτέρας 3 Φεβρουαρίου

Κριός

Εσείς οι Κριοί σήμερα φιλοξενείτε τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο. Εσείς οι «συνήθεις ύποπτοι», που έχετε δηλαδή γεννηθεί τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου, θα δείτε τα σχέδιά σας να αλλάζουν. Γενικότερα, η επαγγελματική σας ζωή ίσως είναι πιεστική, ενώ υπάρχει και ένα παρασκήνιο, το οποίο κινείται πυρετωδώς. Μην δώσετε αφορμές για σχόλια. Θέματα τα οποία έχετε ξεκινήσει τώρα, ίσως να μην προχωρούν από τις 6 του μήνα και μετά.
Αποφύγετε τις εντάσεις εσείς που είστε γεννημένοι τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Επίσης, αν είστε γεννημένοι 13-14 Απριλίου, προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα, καθώς ο Άρης βρίσκεται απέναντι από τι δικές σας ημερομηνίες γέννησης ακριβώς. Φίλοι μπορεί να είναι κοντά σας και να σας βοηθούν, Από το τέλος της εβδομάδας ένα θέμα που έχει σχέση με τον εργασιακό σας χώρο ή θα φαίνεται ότι καθυστερεί ή εσείς μπορεί να το βλέπετε διαφορετικά απ' ό,τι μέχρι τώρα.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους σήμερα δεν είναι καλή μέρα, για να κάνετε μυστικές συζητήσεις ή μυστικές επαφές. Κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ενδεχομένως να μην είναι τόσο ειλικρινή απέναντι σας. Βέβαια, αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, δηλαδή 22-24 Απριλίου, μπορείτε να βασιστείτε σε φίλους, οι οποίοι είναι σημαντικοί για σας και οι οποίοι μπορεί να σας δώσουν την στήριξη τους για λίγες μέρες, ειδικά σε ένα οικονομικό θέμα, καθώς από το τέλος της εβδομάδας μπορεί να υπάρξει μια καθυστέρηση, μια αναθεώρηση. Πολύ σημαντική είναι η εβδομάδα που αρχίζει σήμερα για σας που είστε γεννημένοι 3-5 Μαΐου. Κάτι πάρα πολύ σημαντικό μπορεί να συμβαίνει σε νομικές, διαδικαστικές υποθέσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να αλλάξουν την ζωή σας. Ταξίδια στο εξωτερικό, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, σπουδές και πνευματικές εργασίες ευνοούνται. Φροντίστε να διατηρήσετε τις σχέσεις σας, αν είστε γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σας, γιατί ο Κρόνος λειτουργεί αργά αργά και διαβρωτικά. Ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες δύσκολες καταστάσεις. Φροντίστε ηλικιωμένους της οικογένειάς σας αλλά και την δική σας υγεία γενικότερα. Συγγενείς και φίλοι, η στήριξη των οποίων προς το πρόσωπό σας αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται τους ή για τους οποίους εσείς ίσως έχετε διαφορετικές απόψεις, φαίνεται ότι σύντομα, ιδιαίτερα από τον άλλο μήνα, θα έχουν μια διαφορετική συμπεριφορά απέναντί σας και θα σας βοηθούν. Άρα προσπαθήστε να είστε κοντά τους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπορείτε να περιμένετε άμεσα αποτελέσματα εδώ και τώρα. Η στήριξή τους θα γίνει εμφανής αργότερα.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους των πρώτων ημερών, που έχετε δηλαδή γεννηθεί 21-23 Μαΐου, υπάρχει κάτι απατηλό στον επαγγελματικό τομέα. Θα δείτε ότι από το τέλος της εβδομάδας είτε θα μετανιώσετε για κάτι ή ακόμα ότι μπορεί να έρθει στην επιφάνεια ένα σκάνδαλο, το οποίο θα σας φορτίσει. Σήμερα μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με φίλους ή συγγενείς για ένα οικονομικό θέμα, το οποίο θα είναι σημαντικό. Η συναισθηματική σας ζωή ή τα οικονομικά σας μπαίνουν τώρα σε μια νέα τάξη, η οποία θα είναι προς όφελός σας. Αν είστε γεννημένοι τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, έχετε τη στήριξη του Άρη και δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας, ώστε να ασχοληθείτε με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, κάτι που πετυχαίνετε. Θυμηθείτε ότι από τις 6 του μήνα μέχρι το τέλος του ο Ερμής γίνεται ανάδρομος. Έτσι, θέματα επαγγελματικά μπορεί να αρχίσουν να καθυστερούν ή να υπάρχουν κάποιες παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις. Για τα οικονομικά σας μπορείτε να έχετε αρκετές ελπίδες. Όπως πάντα, καλό είναι να προσέχετε την υγεία σας αλλά και την υγεία των δικών σας.

Καρκίνος

Καρκίνοι μου, για σας σήμερα είναι μια αντιφατική μέρα. Από τη μια η Σελήνη στον Κριό μπορεί να σας φέρει επαγγελματικές ανατροπές, ειδικά αν είστε γεννημένοι τέλος Ιουνίου με αρχές Ιουλίου. Όμως είναι θεαματικά καλές μέρες για σας που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Ταξίδια στο εξωτερικό, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, ένα καλλιτεχνικό ή ρομαντικό σχέδιό σας αποδίδει. Όμως από το τέλος της εβδομάδας αρχίζουν καθυστερήσεις και αναθεωρήσεις στα θέματα αυτά. Άρα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο πώς θα κινηθείτε και πώς θα επωφεληθείτε από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Αν είστε γεννημένοι 3-5 Ιουλίου, κάτι περίεργο συμβαίνει στη ζωή σας αυτόν τον καιρό, που φέρνει αλλαγές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Προσπαθήστε να διακρίνετε το σωστό από το λάθος. Η Αφροδίτη εξακολουθεί την πορεία της απέναντι από το ζώδιο σας, βελτιώνοντας σχέσεις και συνεργασίες. Μόνο για σας που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, μετά τις 13 Ιουλίου δηλαδή, υπάρχει μια ένταση σε οικογενειακό επίπεδο. Μετακινήσεις, μετακομίσεις και έννοιες με πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, οι οποίες ίσως να αφορούν ένα οικογενειακό ή κοινωνικό θέμα, δεν λείπουν. Παρ' όλα αυτά, αν μπορέσετε να ξεφύγετε από την μπόρα των ημερών, ο Κρόνος θα σταθεροποιήσει τα συναισθηματικά και οικονομικά σας σχέδια γενικότερα.

Λέων

Εσάς τους Λέοντες η θέση του Ήλιου, κυβερνήτη σας, απέναντι από το ζώδιό σας σας φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα που αγαπάτε ή στον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας. Οι ατελείωτες συζητήσεις και μετακινήσεις σάς κάνουν να έχετε μια γεμάτη μέρα αλλά με εντάσεις. Θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας ή την υγεία των δικών σας. Η Σελήνη στον Κριό σήμερα ανατρέπει λίγο, αλλάζει τα σχέδιά σας, τα οποία είναι σημαντικά. Ένα θέμα οικονομικό θα πρέπει να το φροντίσετε στις αρχές της εβδομάδας, γιατί μετά το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξει αλλαγή στα σχέδιά σας ή θα υπάρξουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις πάνω σε οικονομικά θέματα. Γι' αυτό θα πρέπει να μελετήσετε προσεκτικά τις κινήσεις και τις αποφάσεις σας. Φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν τις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Στη συνέχεια, από τις 6 του μήνα και μετά, μπορεί να υπάρχει μια καθυστέρηση, η οποία θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου.

Παρθένος

Ο Ερμής, κυβερνήτης σας, κινείται απέναντι από το ζώδιό σας και σας φέρνει πιο κοντά σε ένα σχέδιο, ένα όνειρο, που μπορεί να έχετε σεις που είστε γεννημένοι τις δύο τρεις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Όμως από το τέλος της εβδομάδας, η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να σας δείξει ότι ή καθυστερεί το σχέδιό σας ή είναι ένα σχέδιο απατηλό, γεγονός που αυτή τη στιγμή δεν μπορείτε να διακρίνετε. Αυτό όμως ισχύει μόνο για σας που είστε γεννημένοι 25-26 Αυγούστου. Τα έξοδά σας τρέχουν, ενώ η συναισθηματικής σας ζωή παίρνει μια νέα τροπή, ιδιαίτερα ζωντανή, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 6 Σεπτεμβρίου. Θα δείτε ότι η συναισθηματική σας ζωή αυτόν τον καιρό θα πάρει μια νέα τροπή, γεμάτη ένταση και πάθος. Ένα θέμα εργασίας φαίνεται να προωθείται, ενώ σήμερα κάποια οικονομικά θέματα, αν είναι μάλιστα αναμεμιγμένα με συλλογική δουλειά ή με φίλους, παρουσιάζουν μια άλλη εικόνα από αυτή που περιμένετε.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς σήμερα είναι μια μέρα, κατά την οποία θα πρέπει να προσέχετε τις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Υπάρχει μια μεγάλη ένταση, η οποία θα οδηγήσει σε διενέξεις ή ακόμα και σε αλλαγές. Εξακολουθείτε να ασχολείστε με πρόσωπα της οικογένειάς σας ή την ακίνητη περιουσία σας, ενώ ένα θέμα που έχει σχέση με την εργασία σας προωθείται την εβδομάδα αυτή. Έχετε καινούργιες ιδέες, κάνετε καινούργιες σκέψεις, όμως από το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχει αναθεώρηση αυτών των θεμάτων. Δηλαδή ή θα καθυστερήσει η προώθηση των ιδεών και των σχεδίων σας ή θα αναθεωρήσετε εσείς τον τρόπο που τώρα σκέφτεστε. Η σχέση σας με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο φαίνεται να σας απασχολεί ιδιαίτερα. Φροντίστε να αποφύγετε τις υπερβολές στον επαγγελματικό σας χώρο.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς αυτή είναι μια ασυνήθιστα περίεργη περίοδος. Από την μια πλευρά υπάρχει ένα παρασκήνιο το οποίο κινείται, από την άλλη η συναισθηματική σας ζωή παίρνει μια νέα τροπή, ευχάριστη και σημαντική. Όμως από το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχει αναθεώρηση των καταστάσεων αυτών, ενώ είναι επίσης πιθανό να διαπραγματευτείτε εκ νέου ένα θέμα που μπορεί να έχει σχέση με τα οικονομικά σας και τα αισθηματικά σας. Φροντίστε τώρα, στις αρχές της εβδομάδας, να ρυθμίσετε και να προωθήσετε τα θέματα που σας απασχολούν, είτε αφορούν δημιουργικά είτε επιχειρηματικά είτε ακόμα και συναισθηματικά σχέδιά σας. Φίλοι γενικότερα σας βοηθούν. Οτιδήποτε έχει σχέση με την πορεία της ζωής σας είναι σημαντικό αυτή την περίοδο για σας που είστε γεννημένοι προς το τέλος του ζωδίου σας. Πρέπει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις και να κάνετε έναν απολογισμό της ζωής σας μέχρι τώρα. Θα υπάρξει μια βοήθεια, η οποία όμως θα έρθει λίγο αργότερα. Θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας θα πρέπει να τα προσέχετε.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες σήμερα θα υπάρχει αλλαγή των σχεδίων σας που έχουν σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Η Σελήνη στον Κριό σάς φέρνει αντιμέτωπους με κάποιες αλλαγές που έχετε να αντιμετωπίσετε. Προσέχετε μόνο αν είστε γεννημένοι τις δύο τρεις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, δηλαδή 24-25 Νοεμβρίου, γιατί ο Ποσειδώνας δείχνει ότι αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να κάνετε λάθη, να εξαπατηθείτε ή και να απογοητευτείτε. Στη συνέχεια, από τις 6 του μήνα, η ανάδρομη πορεία του Ερμή φαίνεται ότι γαληνεύει λίγο τα πράγματα. Προσπαθήστε όμως να δείτε με μάτια καθαρά αυτό που ίσως δεν βλέπετε. Φίλοι δυνατοί θα σας στηρίξουν, ενώ συγγενείς και άτομα του περιβάλλοντός σας βλέπουν τα θέματά σας και σας βοηθούν. Ένα οικονομικό θέμα σας θα πάρει μια τροπή που δεν περιμένετε.

Αιγόκερως

Για εσάς τους Αιγόκερους ένα οικογενειακό θέμα έρχεται στο προσκήνιο αυτές τις μέρες και σας φορτίζει, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του Δεκεμβρίου και ή τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου. Αντίθετα αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, δηλαδή 25-26 Δεκεμβρίου, φαίνεται ότι οι φίλοι ή οι συγγενείς σας είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν. Αν έχετε κάποιο θέμα να συζητήσετε μαζί τους, είτε αφορά την εργασία σας είτε τα μελλοντικά σας σχέδια ,συζητήστε το στις αρχές της εβδομάδας. Στο τέλος της εβδομάδας ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του, η οποία θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του μήνα, και η υπόθεση αυτή μπορεί να καθυστερήσει. Τα οικονομικά σας ευνοούνται. Ωστόσο, κάποιες αλλαγές στον οικογενειακό σας τομέα ή σε θέματα της ακίνητης περιουσίας σας θα μπορούσαν να φορτίζουν εσάς που είστε γεννημένοι αρχές Ιανουαρίου.

Υδροχόος

Ένα σχέδιο που έχετε εσείς οι Υδροχόοι για ένα οικονομικό σας θέμα θα μπορούσε να προωθηθεί αυτή την εβδομάδα, και μάλιστα μπορεί να έχετε μια δράση που έχει σχέση με τα οικονομικά σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορεί να θέλετε δηλαδή να εξασφαλίσετε ένα παιδί σας ή να κάνετε ένα δώρο σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Η καθημερινή σας ζωή σήμερα θα αλλάξει, τα σχέδια σας αλλάζουν. Γενικότερα, είστε πολύ δραστήριοι, ταξιδεύετε, έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, προωθείτε νομικές, διαδικαστικές υποθέσεις, πνευματικές εργασίες και θέματα σπουδών. Όμως εσείς που είστε γεννημένοι μετά τις 13 Φεβρουαρίου έχετε βεβαίως ένα επαγγελματικό θέμα, το οποίο σας απασχολεί.

Ιχθείς

Για εσάς τους Ιχθύς ο Ερμής στο ζώδιο σας έχει μια αντιφατική όψη. Από τη μια μπορεί να είστε πολύ κοντά σε ένα όνειρο, έναν έρωτα, ίσως και ρομαντικό, ενώ από την άλλη θα μπορούσε να σημαίνει ότι ένα σκάνδαλο ή και λάθος μπορεί να έρθει στο προσκήνιο. Αυτό ισχύει για εσάς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Από το τέλος της εβδομάδας ο Ερμής γίνεται ανάδρομος, άρα όλη αυτή η υπόθεση σταματά να σας επηρεάζει. Σε αντιφατική κατάσταση είστε σεις που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Από τη μια έχετε ένα οικονομικό θέμα να σας απασχολεί και από την άλλη ο Κρόνος σταθεροποιεί σιγά σιγά τα σχέδιά σας. Τον επόμενο μήνα εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 2-3 Μαρτίου μπορείτε να περιμένετε ότι θα υπάρξει μια ευκαιρία, η οποία θα είναι πάρα πολύ σημαντική και από την οποία θα πρέπει να φροντίσετε να επωφεληθείτε.



Πηγή: astrologos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...