Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Βουτσάς, Ελευθερίου και Θεοφάνους στο Ένσκυλον Εντέχνως

Στη μουσική σκηνή Tas Stage βρέθηκε ο αγαπημένος Κώστας Βουτσάς με τη συνοδό του όπου πήγαν να απολαύσουν τη μουσική σατυρική παράσταση "ΕΝΣΚΥΛΟΝ ΕΝΤΕΧΝΩΣ" με τη Ματθίλδη Μαγγίρα, τον Κρατερό Κατσούλη, τον Γιάννη Αγγελάκη και τον Προκόπη Πολίτη. 


Λίγα τραπέζια πιο δίπλα διασκέδαζε και ο Γιώργος Θεοφάνους με τη σύζυγό του Βίλλυ και την παρέα τους. Τα 2 ζευγάτια δεν σταμάτησαν λεπτό να  γελούν και να χειροκροτούν ενώ απόλαυσαν το πρόγραμμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.



Με πολύ χιούμορ, κέφι, χορό, τραγούδι, άφθονο γέλιο, πολλά αστεία επί σκηνής και εξαιρετικές επιλογές τραγουδιών, η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Κρατερός Κατσούλης, ο Γιάννης Αγγελάκης και ο Προκόπης Πολίτης μεταμφιέζονται και αλλάζουν πρόσωπα όπως: η Βίκυ Μοσχολιού, η Μαρίζα Κώχ, ο Μανώλης Αγγελόπουλος, ο Γιάννης Βογιατζής, η Καίτη Γκρέυ, η Μαρινέλλα, η Άννα Βίσση, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Γιώργος Ζαμπέτας, οι Αφοί Κατσιμίχα, η Ρίτα Σακελαρίου, η Κατερίνα Στανίση, ο Στράτος Διονυσίου, ο Νίκος Ξυλούρης, η Τζένη Βάνου, η Μαρία Φαραντούρη, ο Βασίλης Καρράς, ο Βruce Springsteen, ο Παντελής Παντελίδης, η Δήμητρα Γαλάνη, η Στέλλα Κονιτοπούλου, ο Σταν, η Γωγώ Τσαμπά, ο Διονύσης Σαββόπουλος, Δέσποινα Βανδή, ο Νίκος Καρβέλας, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Έφη Θώδη, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Χρόνης Αϊδονίδης, ο Γιάννης Αγγελάκας, η Τάμτα, ο Χριστάκης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, η Σωτηρία Μπέλλου, ο Βασίλης Λέκκας, η Ευσταθία, ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Πάολα.

Μάνος Ελευθερίου

Παλιά και νέα τραγούδια, ελληνικά και ξένα, λαϊκά και έντεχνα, ποπ και ροκ ξεσήκωσαν και τους πιο απαιτητικούς θεατές όπου διασκέδαζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


Ο Γιώργος Θεοφάνους με τη σύζυγό του Βίλλυ
TAS Stage
"ΕΝΣΚΥΛΟΝ ΕΝΤΕΧΝΩΣ"
Κάθε Πέμπτη στις 11:00 μμ
Βουτάδων 6, Γκάζι
Τηλ.: 2103411306


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...