Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Λουκία Λαιμού: Δεν είμαι κακομαθημένο σκατόπαιδο κόρη εφοπλιστή

Οι γονείς της και ο αδερφός της ήταν πάντα στο πλευρό της και στήριζαν τις επιλογές της, από το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον, όμως, υπήρξαν αντιδράσεις, επειδή αποφάσισε να ασχοληθεί με τον καλλιτεχνικό χώρο και να γίνει ηθοποιός, η κόρη του εφοπλιστή Μάρκου Λαιμού, Λουκία.


«Κάποιοι μου είπαν: "Πού πας, παιδί μου; Ντροπιάζει την οικογένεια!" Λες κι έμαθαν ότι πάω και κάνω σόου σε στριπτιζάδικα! Δεν υπήρξαν, όμως, αντιδράσεις μόνο από το κοντινό μου περιβάλλον, αλλά και από κόσμο που δεν με γνώριζε.


Έχω ακούσει διάφορα, όπως: "Γιατί δεν πας να οδηγήσεις τα καράβια του πατέρα σου;"
Στο "So you think you can dance" ήμουν πάνω στη σκηνή κι άκουσα ένα παιδάκι να λέει: "Αντε, Λαιμού, που πλήρωσε ο μπαμπάκας σου για να είσαι εδώ".

Ήθελα να βάλω τα κλάματα, ο πατέρας μου ήταν άρρωστος και με πείραζε που μιλούσαν έτσι».


Παραδέχεται δε ότι: «Το επίθετο μου μου έκλεισε ίσως περισσότερες πόρτες από όσες μου άνοιξε. Όταν ξεκίνησα να πηγαίνω σε οντισιόν, όλοι ήταν με ανεβασμένο το φρύδι. Έπρεπε πρώτα να αποδείξω ότι δεν είμαι κανένα κακομαθημένο σκατόπαιδο, ότι έχω ταλέντο και δεν βασίζομαι μόνο στο όνομα μου. Μετά μάλιστα, αν πάρεις το ρόλο, κανένας δεν πιστεύει ότι τον πήρες επειδή ήσουν καλή» λέει στο «Λοιπόν».

 
Ο εφοπλιστής πατέρας της Μάρκος Λαιμός και η οικογένειά της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...