Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ - Ο Αϊβάζης αποκαλύπτει την αλήθεια για τον γάμο του με την Κορινθίου

«Ανέβηκα στο Άγιο Όρος με πάρα πολύ θυμό, άγχος, νεύρα και...»


Στο Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Γιάννης Αϊβάζης.


Από τις πρώτες ερωτήσεις που δέχτηκε ο ηθοποιός ήταν για τη σχέση του με την Μαρία Κορινθίου και τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν κατά καιρούς να χωρίζουν. «Δεν ήταν και τα έξι χρόνια που είμαστε μαζί το ίδιο αγαπημένα...», παραδέχτηκε ο ηθοποιός, αλλά «δεν έχουμε περάσει μεγάλη κρίση».

Για το πόσο τον άλλαξε η επίσκεψή του στο Άγιο Όρος, ο Γιάννης Αϊβάζης σημείωσε: «Ανέβηκα στο Άγιο Όρος με πάρα πολύ θυμό, άγχος, νεύρα και γύρισα πίσω προβατάκι... Βρίσκεις το χρόνο να σκεφτείς, να βρεθείς κοντά με αυτό που λέγεται θείο να μιλήσεις με κάποιους ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να σε κατευθύνουν σε κάποια πράγματα που έχεις πάρει λάθος δρόμο.  Βρήκα πολύ μεγάλη εσωτερική γαλήνη».

Ο ηθοποιός περιέγραψε και το περιστατικό όταν έπαιξε ξύλο για την Μαρία Κορινθίου: «Γυρίζοντας από την Παταγονία, η Μαρία είχε τα γενεθλιά της. Φεύγοντας από το σπίτι για να πάμε να το γιορτάσουμε υπήρξε ένας τύπος που πλησίασε το αμάξι από δεξιά και ήθελε να περάσει με ένα τρόπο τελείως υπερβολικό. Στο φανάρι κατέβασα το τζάμι και του λέω "Πρόλαβες"; Με ένα πολύ άσχημο τρόπο πρόσβαλε εμένα και το σύζυγό μου. Έγινα μια λογομαχία και ακολούθησε αυτό που έγινε...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...