Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Ο Γούντι Αλεν απαντά στις κατηγορίες της κόρης του ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν 7 ετών

«Ψέματα και ντροπή» χαρακτήρισε o αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης Γούντι Αλεν τις καταγελλίες της 28χρονης υιοθτημένης κόρης του, Ντίλαν Φάρουου, ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν επτά ετών. 


«Ο κ. Άλεν διάβασε το άρθρο και το θεωρεί ντροπή και λάθος», δήλωσε η εκπρόσωπός του Λέσλι Νταρτ μετά τη δημοσίευση της ανοικτής επιστολής της Ντίλαν Φάροου στους New York Times.


Σύμφωνα με την Νταρτ, ο Γούντι Αλεν θα αντιδράσει «πολύ γρήγορα» και πρόσθεσε ότι καμία δίωξη σε βάρος του σκηνοθέτη δεν υπάρχει. Οι εμπειρωγνώμονες που είχεν διοριστεί, όταν είχε πρωτοδιατυπωθεί ο ισχυρισμός αυτός το 1994, από το δικαστήριο έκαναν μια διεξοδική έρευνα κατά τη διάρκεια της οποίας δεν βρήκαν καμία ένδειξη σεξουαλικής επίθεσης, πρόσθεσε η εκπρόσωπος του ηθοποιού.

«Οι εμπειρογνώμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα δεν υπήρχε αξιόπιστη απόδειξη της κακοποίησης, καθώς και ότι η Ντίλαν Φάροου είχε μια αδυναμία στο να διακρίνει τη φαντασία και την πραγματικότητα» είπε χαρακτηριστικά η Λέσλι Νταρτ και πρόσθεσε ότι οι εμπειρογνώμονες, τότε είχαν αποφανθεί ότι ενδεχομένωνς η Ντίλαν να είχε καθοδηγηθεί από την μητέρα της να κάνει τις εν λόγω καταγγελίες.

Σημειώνεται ότι το 1992 η Μία Φάροου είχε κατηγορήσει τον Γούντι Αλεν ότι κακοποίησε την Ντίλαν. Εκείνη την εποχή η ηθοποιός βρισκόταν σε μια δικαστική μάχη με τον σκηνοθέτη για την επιμέλεια των παιδιών τους, αφού είχε ανακαλύψει ότι ο Αλεν είχε σχέση με μια άλλη υιοθετημένη κόρη της, την Σουν-Γι Πρέβιν, που τότε ήταν 20 ετών και την οποία στη συνέχεια παντρεύτηκ.

Το 1994 δικαστήριο της Νέας Υόρκης είχε αρνηθεί στον σκηνοθέτη το δικαίωμα να επισκέπτεται την Ντίλαν, καθώς δύο ψυχολόγοι είχαν κρίνει ότι δεν ήταν προς το συμφέρον του κοριτσιού να «είναι αναγκασμένο να βλέπει» τον πατέρα του. Ο εισαγγελέας αργότερα είχε αναφέρει ότι είχε επιλέξει να μην κατηγορήσει τον Γούντι Αλεν , προκειμένου να προστατευτεί το παιδί.

Η επιστολή της κόρης του Αλεν που προκάλεσε σοκ

Στην ανοιχτή επιστολή της στους New York Timew η κόρη του Γούντι Αλεν ανέφερε τα εξής: «Οταν ήμουν 7 ετών ο Γούντι Αλεν με πήρε από το χέρι, με οδήγησε σε μια μικρή κακοφωτισμένη σοφίτα στον δεύτερο όροφο του σπιτιού μας. Μου είπε να ξαπλώσω μπρούμυτα και να παίξω με το ηλεκτρικό τραινάκι του αδελφού μου. Με κακοποίησε σεξουαλικά».


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...