Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Δεν θα με δείτε ξανά με νυφικό»

Η Νατάσα Θεοδωρίδου αποκλείει με δηλώσεις της το ενδεχόμενο ενός ακόμα γάμου.


Η τραγουδίστρια μίλησε στο Down Town Κύπρου και αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον Ανδρέα Φουστάνο και στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.


 Ήταν δύσκολο ενώ είχε παιδί να ξαναπαντρευτεί; «Εγώ το έκανα και δεν μετάνιωσα ποτέ! Ήταν μία απόφαση που την πήρα πολύ συνειδητά – άσχετα αν στην πορεία χάλασε και ο γάμος μου δεν πέτυχε. Είμαι πολύ ευτυχισμένη από την προσωπική μου ζωή, γιατί απέκτησα δύο θησαυρούς, που είναι εκπληκτικά παιδιά. Τα παιδιά μου είναι ό,τι καλύτερο έκανα στη ζωή μου. Αυτά είναι η ευτυχία μου!»

Το κεφάλαιο «γάμος» έχει κλείσει; «Δεν ξέρω να τι να σου πω… Τη μία λέω ‘ναι μωρέ, γιατί όχι; Θα το ξαναέκανα! Και την άλλη στιγμή «βρε Νατάσα, τι θες και το σκέφτεσαι; Το έκανες δύο φορές, δεν προχώρησε, απέκτησες τα παιδάκια σου…». Κοίτα, αυτό έχει να κάνει με το πόσο θα σε εμπνεύσει και ο άλλος. Δεν ξυπνάς ένα πρωί και λες «θέλω να παντρευτώ!». Λες «θέλω να παντρευτώ αυτόν!». (…) Όχι για την τελετή, ως τελετή του γάμου. Αυτό δεν το βάζω στο μυαλό μου καν. Δεν θα με δείτε ξανά με νυφικό – αν αυτό εννοείς. Γιατί η έννοια του γάμου γεννάται μέσα από την αγάπη και τον άνθρωπο που κοιτάς στα μάτια. Στο βγάζει, άλλωστε, κι ο άλλος. Μετράς τις εμπειρίες σου, τα λάθη σου και διαπιστώνεις ότι, τελικά, θες αυτός να είναι ο σύντροφός σου, για όσο… Ας μην πω για πάντα, που είναι το ιδανικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...