Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Η Βάνα Μπάρμπα "κατακεραύνωσε" τους Δημήτρη Μακαλιά-Λάμπρου Φίσφη για το "φέσι"

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τους ηθοποιούς Δημήτρη Μακαλιά και Λάμπρο Φίσφη που είπαν σε συνέντευξή τους, ότι τους είχε αφήσει "τρελό φέσι" σε δουλειά που είχαν συνεργαστεί και δεν πληρώθηκαν ποτέ!


Η Βάνα Μπάρμπα τόνισε πως τους έκανε καλό, γιατί αυτό συνέβη έξι χρόνια πριν, όταν η κρίση δεν είχε ξεσπάσει και τους έβαλε στο σημερινό καθεστώς που συχνά συμβαίνει να μην πληρωθεί κάποιος για την δουλειά του. 


"Το θυμήθηκαν μετά από έξι χρόνια; Ας εκπαιδευτούν! Έτσι γίνεται. Σήμερα αν δεν γεμίσεις μαγαζιά, δεν πληρώνεσαι, έτσι γίνεται. Δεν αφήνω φέσια στους συνεργάτες μου. Τα παιδιά επειδή είναι πιτσιρίκια, δεν ξέρουν. Θα μάθουν, αν υπάρχουν μετά από τρία τέσσερα χρόνια, εύχομαι να υπάρχουν. Οι ίδιοι δεν έχουν να πουν τίποτα. Τουλάχιστον εμένα έρχεται ο κόσμος και με βλέπει και με ακούει. Δεν μπορεί να προτείνει κάποιος που βγαίνει τώρα, σε έναν που είναι τριάντα χρόνια Είναι μωρά, φοράνε pampers ακόμα, δεν ξέρουν. Όταν τα βγάλουν, θα τα ξαναπούμε. Τι να πουν, είναι πιτσιρίκια ακόμα! Βεβαίως θα συνεργαζόμουν, αλλά φοβάμαι μην μου αφήσουν εκείνοι φέσι!", είπε η Βάνα Μπάρμπα.
"Βγήκαν και το είπαν στην Βάνα, ας το έλεγαν αυτό για επιχειρηματία και θα τους έβρισκαν τσιμεντωμένους", σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...