Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012

Η Θεοδωρίδου μιλά -για πρώτη φορά- για το χωρισμό Μενεγάκη-Λάτσιου

Για όλα όσα τη συνδέουν με την στενή της φίλη και κουμπάρα Ελένη Μενεγάκη, μίλησε η τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο διαζύγιο της παρουσιάστριας με τον Γιάννη Λάτσιο.
 
Μιλώντας στον Τάσο Τρύφωνος, η Νατάσα Θεοδωρίδου, αποκάλυψε ότι με την Ελένη Μενεγάκη τη συνδέει η αγάπη, λέγοντας παράλληλα, πως έχουν κοινό τρόπο σκέψης, ότι οι χαρακτήρες τους μοιάζουν καθώς και ότι η μεταξύ τους σχέση είναι έντιμη.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αυτής η τραγουδίστρια ρωτήθηκε και για το διαζύγιο Μενεγάκη-Λάτσιου. Στην ερώτηση για το αν βρέθηκε σε δύσκολη θέση καθώς τη συνέδεαν ιδιαίτεροι δεσμοί και με τους δύο, η Νατάσα Θεοδωρίδου απάντησε: «Με την Ελένη ήμασταν σαν οικογένεια και ήταν φανερό ότι την Ελένη θα στηρίξω χωρίς φυσικά να σημαίνει αυτό ότι αδιαφορώ για τον Γιάννη. Απλώς τις στιγμές της έντασης, είσαι δίπλα σε αυτόν που δεν χρειάζεται να πεις τίποτα, σε καταλαβαίνει χωρίς να χρειαστεί να μιλάτε! Μετά, έρχεται ο χρόνος που είναι μαγικός και περνάνε όλα όπως βλέπεις...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...