Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Μαρία Ηλιάκη: Τα συγκινητικά λόγια για την απώλεια της μητέρας της: "Με πιάνει ένας φόβος στο στομάχι"


Η Κατερίνα Καραβάτου συνάντησε την Μαρία Ηλιάκη στη Νέα Σμύρνη, στη γειτονιά και το σπίτι οπου μεγάλωσε. Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Δέστε τους", μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, την απώλεια της αγαπημένης μητέρας της και για τα γενότα που τη σημάδεψαν μέχρι σήμερα 


Η Μαρία και η Κατερίνα, κάθισαν στα σκαλιά του σπιτιού που μεγάλωσε, στο σημείο που η Μαρία έχει περάσει ατέλειωτες στιγμές με τις φίλες της  «Καθόμασταν εδώ όλες μαζί, ήταν σαν μια σπηλιά και μας βρίζανε οι μαμάδες και οι μπαμπάδες που έπρεπε να πηδήξουν από πάνω μας για να μπουν ή να βγουν στην πολυκατοικία», είπε.

  «Έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μια ξεγνοιασιά, παιχνίδι, έρωτες, φαγητό, ειδικά παγωτό, πολύ παγωτό. Και από την άλλη αγωνίες, ασθενοφόρα, νοσοκομεία. Πάντως δεν θα ξαναρχόμουν να ζήσω εδώ, λόγω των κακών αναμνήσεων. Εδώ ακόμα και τώρα αποφεύγω να έρθω. Ανεβαίνω στο σπίτι και με πιάνει ένας φόβος στο στομάχι, είναι και νωπό ακόμα».

Μίλησε όμως για την εφηβεία,  για τα χρόνια της αργότερα στο Πανεπιστήμιο και τους πρώτους έρωτες της «Έλεγα πως θα πάω σε μια φίλη μου στην Αγία Παρασκευή να διαβάσουμε παρέα και εγώ πήγαινα στη Μύκονο», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...