Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Σε άνεργο μουσικό που βοηθούσε ο Σάκης Μπουλάς, τα έσοδα της «Ακτής Πειραιώς»

Οι συνεργάτες του μαγαζιού με μια ανακοίνωση, ενημέρωσαν για το πού θα δοθούν τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από την παράσταση του περασμένου Σαββάτου


Το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο τους φίλο και συνάδελφο Σάκη Μπουλά, είπαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, οι συνεργάτες του αποθανόντος στην «Ακτή Πειραιώς», αφιερώνοντας την παράσταση στη μνήμη του και διαθέτοντας τα έσοδα για φιλανθρωπικό σκοπό.


Σε νέα ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου αναφέρεται πως τα έσοδα της εν λόγω παράστασης θα διατεθούν συγκεκριμένα σε άνεργο μουσικό που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης, χωρίς να αποκαλύπτεται η ταυτότητα του.

Άλλωστε όπως έγινε γνωστό μέσα από δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» ο Σάκης Μπουλάς φρόντισε να αποκαταστήσει οικονομικά έναν πολύ καλό του φίλο αλλά και γνωστό καλλιτέχνη.

Ο αξέχαστος καλλιτέχνης, που όπως αποδείχθηκε ήξερε πολύ καλά ότι το τέλος πλησιάζει, πίστευε ότι ο συγκεκριμένος συνάδελφός του απαξιώθηκε από το σύστημα και δεν αξιοποίησε το ταλέντο του, όσο θα έπρεπε.

Η ανακοίνωση:

«Το Σάββατο αποχαιρετήσαμε και από σκηνής τον αγαπημένο μας Σάκη. Το μικρόφωνο του θα μείνει πάντα στη θέση του και εκείνος στην καρδιά μας...

Οι αμοιβές των καλλιτεχνών από την παράσταση αυτή, θα δοθούν σε φίλο και συνεργάτη άνεργο μουσικό που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης, το όνομα του οποίου δεν θα ανακοινωθεί για ευνόητους λόγους.

Η παράδοση των χρημάτων θα γίνει μέσω τραπέζης, ώστε να εξασφαλιστεί τόσο η αξιοπιστία της κίνησης όσο και η αξιοπρέπεια του παραλήπτη.

Οι παραστάσεις μας, θα συνεχιστούν κανονικά κάθε Παρασκευή και Σάββατο, με καινούρια στοιχεία και καλεσμένους-έκπληξη, συνεχίζοντας το ψυχαγωγικό παρεΐστικο πρόγραμμα, που αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό από την πρώτη στιγμή και έκανε την Ακτή Πειραιώς το στέκι του φετινού Χειμώνα.
 Σας περιμένουμε!
ΓκαΓκαΝτίν!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...