Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Το ειδύλλιο πασίγνωστου ηθοποιού με νέα και όμορφη συνάδελφο του

Εκείνος είναι πασίγνωστος και γοητευτικός ηθοποιός, ενώ εκείνη ένα νέο, όμορφο και πολλά υποσχόμενο ταλέντο στο χώρο της υποκριτικής.

Νέο καυτό ειδύλλιο γεννήθηκε στη showbiz. Εκείνος είναι πασίγνωστος και γοητευτικός ηθοποιός, ενώ εκείνη ένα νέο, όμορφο και πολλά υποσχόμενο ταλέντο στο χώρο της υποκριτικής. Οι δυο τους ήρθαν κοντά με αφορμή τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούν και αμέσως γεννήθηκε ένας μεγάλος έρωτας ανάμεσά τους. Για ποιους πρόκειται;



Για τον πολύ γνωστό και ταλαντούχο, Άλκι Κούρκουλο και την πανέμορφη Ευγενία Δημητροπούλου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Real life» το ζευγάρι είναι μόλις μερικές βδομάδες μαζί και δεν νιώθουν ακόμη έτοιμοι να αποκαλύψουν τον έρωτά τους. Πώς δημιουργήθηκε όμως το ειδύλλιο; Όπως είναι γνωστό, οι δυο τους πρωταγωνιστούν παίζοντας το ζευγάρι στο θεατρικό έργο «Πρόβα νυφικού» του Εθνικού Θεάτρου. Αυτή τους λοιπόν η επαγγελματική συνεύρεση ήταν και η αιτία της σχέσης τους. Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Real life», από την αρχή υπήρξε ανάμεσά τους ένα φλερτ, το οποίο κατά τη διάρκεια των προβών προχώρησε. Στις πρόβες οι ερωτικές τους σκηνές γίνονταν όλο και πιο αληθοφανείς, τα φιλιά που αντάλλασσαν δεν ήταν πια μόνο «θεατρικά» και τελικά, όλοι οι συνεργάτες τους έγιναν συνένοχοι στο μυστικό τους.

Όπως όλοι ξέρουμε, η Ευγενία Δημητροπούλου ήταν για αρκετό καιρό με τον γνωστό και ταλαντούχο τραγουδιστή, Κωστή Μαραβέγια. Ωστόσο, μετά τον χωρισμό της η όμορφη ηθοποιός βρήκε ξανά την ευτυχία στο πλευρό του γοητευτικού Άλκι. Επειδή, κανένας από τους δυο δεν αγαπά τα δημοσιεύματα, ποτέ έως σήμερα δεν έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση τους. Η Ευγενία συχνά-πυκνά επισκέπτεται το μπαρ-στέκι που διατηρεί ο σκηνοθέτης Λάμπης Ζαρουτιάδης στην οδό Κολοκοτρώνη, όπου κάποιες βραδιές εκτελεί χρέη dj ο αγαπημένος της, αλλά το κάνει πάντα με μεγάλη παρέα για να μην κινεί υποψίες. Αρέσκεται στο να κάθεται στην μπάρα, ακριβώς δίπλα του, και να ακούει τις ξεχωριστές αφιερώσεις που κάνει μόνο για κείνη, όπως αναφέρει η εφημερίδα.
Με μεγάλη παρέα εμφανίζονται οι δυο τους και στις δημόσιες εξόδους τους, όπως αυτή που έκαναν στην πρεμιέρα του «Άμλετ», που δόθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Η Ευγενία δεν θα μπορούσε να λείψει από το prive πάρτι που οργάνωσαν οι φίλοι του Α. Κούρκουλου για τον ίδιο. Το συγκεκριμένο πάρτι έγινε με αφορμή τα 47α γενέθλιά του ηθοποιού σε πολύ κλειστό  κύκλο, σε ένα ατμοσφαιρικό ροκ μπαράκι στην Ερμού, το Six. Mάλιστα, εκεί υπήρξε ένα επεισόδιο, αφού η ίδια δεν είχε πληροφορηθεί για την ύπαρξη των φωτογράφων στην είσοδο του μαγαζιού. Έτσι, μόλις τους αντιλήφθηκε, η αμηχανία της ήταν έκδηλη, ενώ έκανε αμέσως μεταβολή και μπήκε λίγα λεπτά μετά στον χώρο από την πόρτα υπηρεσίας. Αυτό κίνησε και τις πρώτες υποψίες πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα στους δύο συπρωταγωνιστές, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Real life».
Τέλος, ακόμα μια κοινή δημόσια εμφάνισή τους ήταν όταν συμμετείχαν πρόσφατα στο αφιέρωμα που έκανε για το Εθνικό Θέατρο ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην εκπομπή του «Στην υγειά μας». Στο πλατό βρέθηκαν την ίδια ώρα, όμως κατά την εγγραφή δεν έδωσαν κανένα δικαιώμα στο συνεργείο ή στους συναδέλφους τους να καταλάβουν κάτι- αν και στα διαλείμματα ήταν συνέχεια μαζί. Ακόμα και στην έξοδό τους από το θέατρο «Κοτοπούλη-Ρεξ», στην οδό Φειδίου, σχεδόν ποτέ δεν είναι μόνοι, μην τυχόν παραμονεύει κάποιος φωτογράφος. Φαράνε τα κράνη τους βιαστικά, ανεβαίνουν στη μεγάλου κυβισμού μηχανή του ηθοποιού και χάνονται προς στο σπίτι του ηθοποιού στην Κυψέλη, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, όπως ανεφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...