Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

«Νίκησε» το θάνατο δύο φορές ο Σάκης Μπουλάς

Η τρίτη φορά που αναμετρήθηκε μαζί του ήταν η... φαρμακερή


Από τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο δεν κατάφερε να βγει νικητής, ωστόσο δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Σάκης Μπουλάς ήρθε αντιμέτωπος με τον θάνατο.


Στο παρελθόν, ο ηθοποιός είχε «νικήσει» το θάνατο δύο φορές, όπως αποκάλυψε ο καρδιοχειρουργός Σωτήρης Πράππας. Πώς το κατάφερε; Αρχικά, ο Σάκης Μπουλάς λίγο μετά το έμφραγμα που έπαθε το 2005, υποβλήθηκε σε τετραπλό bypass, από όπου και βγήκε νικητής.

Στη συνέχεια, όπως εξήγησε ο γιατρός του εκλιπόντος, είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει στην Πράγα, με τη μοιραία πτήση της Helios Airways που συνετρίβη στο Γραμματικό Αττικής.

«Αυτό που δεν ξέρει ο πολύς κόσμος, είναι ότι η μοίρα του την φύλαγε λίγους μήνες αργότερα. Θυμάμαι ήμουν σε διακοπές τον Αύγουστο του 2005 και έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον Σάκη και μου λέει: "Σωτήρη άκου να δεις, είμαι αυτή τη στιγμή στο αεροδρόμιο, και ήταν να πάω εκδρομή στην Τσεχία, στην Πράγα. Περιμέναμε να προσγειωθεί από την Κύπρο το «Ήλιος» το οποίο έπεσε κάπου κοντά στην Αταλάντη". Ήταν η δεύτερη φορά που του ξέφυγε (ο θάνατος)» αποκάλυψε ο Σωτήρης Πράππας, μιλώντας σε εκπομπή του Star.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...