Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Βανδή: «στο “Voice” δεν πλησιάζαμε ο ένας τον άλλον επειδή φοράγαμε τα ίδια ρούχα»

Το ότι δεν πλησίαζαν ο ένας τον άλλον επειδή... φορούσαν τόσες μέρες τα ίδια ρούχα, αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή, μιλώντας για όσα δεν έδειξαν οι κάμερες από τις blind auditions του «The Voice»!

«Για μέρες φορούσαμε αυτά τα ρούχα και γελούσαμε ο ένας με τον άλλον... Δεν μπορείς να φανταστείς... Από ένα σημείο και έπειτα δεν πλησιάζαμε ο ένας τον άλλον», παραδέχθηκε η coach του talent show, προσθέτοντας ότι χρειάστηκαν πολλές μέρες για να ακούσουν όλους όσους πήγαν να διεκδικήσουν την συμμετοχή τους στο talent show.


Αν εκείνη έπαιρνε μέρος σε μία blind audition δεν ξέρει ποιό τραγούδι θα επέλεγε να πει: «μπορεί να ήταν ξένο, μπορεί ελληνικό... Είναι δύσκολη αυτή η ερώτηση! Σίγουρα θα έλεγα ένα τραγούδι με το οποίο θα αισθανόμουν ότι με αυτό, μέσα σε 1,5 λεπτό, θα έδειχνα κάτι από την φωνή μου».

«Όταν έχω ελεύθερο χρόνο, το βράδυ συνήθως, αφού έχουν κοιμηθεί τα μικρά μου, μου αρέσει να παίζω επιτραπέζια με φίλους», αποκάλυψε η Δέσποινα, ενώ απέρριψε το ενδεχόμενο να κάνει καθημερινή εκπομπή στην τηλεόραση και εξομολογήθηκε ότι δεν έχει δει όλους τους κριτές - coaches του «The Voice» στο Εξωτερικό!

Πηγή: εκπομπή «Μελέτησέ Το»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...