Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Ποιος έκανε «μπουρλότο» τον Γιάννη Λάτσιο;

Τα «διπλά» πάρτι των δύο υπέροχων κοριτσιών τους, της Βαλέριας και της Λάουρας, που για πρώτη φορά γιόρτασαν ξεχωριστά, έφεραν στην επιφάνεια την άκρως τεταμένη κατάσταση στη σχέση της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου.


Οι παλιές, καλές σχέσεις των δύο πρώην συζύγων, έδωσαν τη θέση τους σε μια σκληρή στάση την οποία ακολουθεί ο Γιάννης Λάτσιος. 


Η οποία, όπως αποκαλύπτει το «Secret», υπαγορεύτηκε όχι μόνο από τη συμπεριφορά της Ελένης Μενεγάκη το καλοκαίρι αλλά κυρίως από τις νομικές συμβουλές που ακολουθεί, ώστε να διεκδικήσει το μερίδιο της περιουσίας που, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου του με την Ελένη Μενεγάκη. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι, ενώ το διαζύγιο Λάτσιου-Μενεγάκη δόθηκε από κοινού στο ίδιο δικηγορικό γραφείο, το οποίο μάλιστα κανόνισε και τις αρχικές εκκρεμότητες μεταξύ τους, οι οποίες αφορούσαν στα παιδιά και τη διατροφή, ο Γιάννης Λάτσιος προχώρησε πριν από μερικούς μήνες στην αγωγή του με άλλο δικηγόρο. «Δεν ήταν εκείνος που άλλαξε πλεύση, αλλά η Ελένη», λέει στο Secret, άνθρωπος του περιβάλλοντος του πρώην ζευγαριού. Για να συμπληρώσει ότι «εκείνη, ενώ αρχικά είχε συμφωνήσει με τον Γιάννη σε μια ομαλή διαδικασία μοιράσματος της κοινής τους περιουσίας, ώστε να της δώσει αμέσως το διαζύγιο από τη στιγμή που εκείνη έφυγε από τον γάμο τους, αμέσως μετά την έκδοση του συναινετικού άλλαξε στάση και απέφευγε σχεδόν συστηματικά να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να μοιράσουν όσα είχαν συμφωνήσει. Ο Λάτσιος θεώρησε ότι η πρώην σύζυγός του άρχισε να τον εμπαίζει, ώστε να καθυστερήσει να προχωρήσουν στο από κοινού ξεκαθάρισμα, όπως είχαν υποσχεθεί όταν χώρισαν». Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, αφού εξάντλησε χρονικά τις προσπάθειες να πείσει την Ελένη να τα βρουν εξωδικαστικά, προχώρησε στην απόφαση της αγωγής αλλά και στο κόψιμο του «ομφάλιου λώρου» που έμοιαζε να τον κρατάει σε μια «ζωή» που είχε τελειώσει οριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...