Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Γ. Βαλλιανάτος: Έχω κάνει έρωτα με λιγότερο από 9.000 άνδρες!

Μετά την αποκάλυψη ότι είναι οροθετικός, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος που διεκδικεί την ψήφο των Αθηναίων για τη δημαρχεία, συνεχίζει να μας εκπλήσσει με τις αποκαλύψεις που κάνει για την προσωπική του ζωή στο περιοδικό Εγώ  και τον Γιάννη Βίτσα.


Μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος μιλάει για τη ζωή του και την καθημερινότητά του ως φορέας του AIDS, για τους έρωτές του, αλλά και τον χαμό του συντρόφου του.


 'Aλλαξε η ζωή σας από την ημέρα που ουσιαστικά εξομολοηγθήκατε δημόσια ότι είστε οροθετικός;
Γλύκανε λίγο το βλέμμα των ανθρώπων που με κοιτάζουν και κάποιοι ίσως να θύμωσαν. Δυσκολεύτηκαν άνθρωποι που ήταν κοντά μου,φίλοι ή συγγενείς μου, που ενδεχομένως, δέχονταν διάφορα ερωτήματα. Σήμερα κακά τα ψέματα ο οροθετικός είναι σαν ένα χρόνιο ασθενή.

-Πόσα χρόνια είστε οροθετικός; Από το τέλος της δκαετίας του 80 μέχρι και σήμερα.Ουσιαστικά έζησα ολόκληρη την ιστορία του AIDS.

-Το λέγατε στους συντρόφους σας; Έβαζα προφυλακτικό. Σε άλλους το έλεγα και σε άλλους όχι, όμως δεν υπάρχει κάποιος που μπορεί να πει ότι τον έθεσα σε κίνδυνο.

-Με πόσους άνδρες έχετε κάνει έρωτα; Είναι λιγότεροι από 9.000

-Είστε ερωτευμένος σήμερα; Όχι. Είμαι πριν από τον επόμενο έρωτα. Έχασα τον άνθρωπό μου πριν από τρία χρόνια από καρδιακή νόσο.

-Σας πόνεσε; Με πόνεσε ο τρόπος που ασέλγησαν στην είδηση διάφορα sites, ότι τον κόλησα AIDS, ότι του έδωσα ναρκωτικά, ότι τον σκότωσα.Έγραψαν ότι μπορείς να φανταστείς.


Διάβασε περισσότερα στο "ΕΓΩ" που κυκλοφορεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...