Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ο Γιάννης Λάτσιος ελίσσεται σε ερώτηση για την Ελένη Μενεγάκη [βίντεο]

Ο γενικός διευθυντής του ΑΝΤ1 βρέθηκε στο στούντιο ΚΑΠΠΑ, όπου γίνονται όλες οι παραγωγές του καναλιού και μίλησε στην κάμερα του Μελέτησέ Το για το The Voice, το Your Face Sounds Familiar, τις κόντρες μεταξύ παρουσιαστών του καναλιού και την απρόβλεπτη Σάσα Σταμάτη. Για αυτό που δεν μίλησε όμως όταν ρωτήθηκε είναι για την φημολογούμενη απουσία του από το πάρτι των παιδιών του.


Αρχικά, για τον δεύτερο κύκλο του YFSF, ο Γιάννης Λάτσιος τόνισε ότι ο Αλέξανδρος Ρήγας δεν υπήρχε περίπτωση να μην είναι στους κριτές. «Δεν σκαρώνουμε κάτι, το πρόγραμμα είναι γνωστό και θα συνεχίσει για δεύτερη σεζόν. Δεν υπήρξε κανένα θρίλερ με τον Αλέξανδρο Ρήγα και δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να μην τον δείτε στην κριτική επιτροπή».

Σχετικά με το The Voice ανέφερε ότι «Είναι ένα πολύ επιτυχημένο πρόγραμμα και νομίζω ότι καταφέραμε να έχουμε εξαιρετικές φωνές. Είχαν δυσκολία οι coach για την τελική τους επιλογή και φαντάζομαι το ίδιο για το κοινό που από αυτήν την Παρασκευή θα βλέπει τα battles. Όλοι οι κριτές ανταποκρίθηκαν άψογα στον ρόλο τους».

Το Πρωινό και η προκλητική Σάσα Σταμάτη ετέθησαν ως θέμα στον κ. Λάτσιο από την δημοσιογράφο και η απάντηση του ήταν ότι «Η δουλειά είναι δουλειά και χαίρομαι που πάμε πολύ καλά. Ο Γιώργος και η Φαίη έχουν κάνει μια πολύ καλή ομάδα. Η Σάσα είναι ένα ζωντανό κομμάτι αυτής της παρέας που πολλές φορές είναι στο όριο σε θέματα έκφρασης. Η ίδια έχει δεχτεί ότι έχει κάνει λάθη, αλλά δεν παύει να είναι ενδιαφέρουσα τηλεοπτική παρουσία».

Για τις αντιπαραθέσεις μεταξύ στελεχών του καναλιού, όπως η κόντρα Αρναούτογλου-Περρή και τον φημολογούμενο εκνευρισμό του κάνει λόγο για μυθεύματα και μεγάλες φαντασίες.
Όταν η συζήτηση πήγε στην Ελένη Μενεγάκη και στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να απουσίαζε από το πάρτι γενεθλίων των παιδιών του δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι και κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...