Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Ντενίση- Πολύζος και Μαριτίνα σαν πραγματική οικογένεια! (φωτό)

Μπορεί η Μιμή Ντενίση και ο Σωτήρης Πολύζος να έχουν χωρίσει από το καλοκαίρι του 2009, αλλά διατηρούν άριστες σχέσεις και συναντιούνται συχνά. 


Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! εντόπισε το πρώην ζευγάρι το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, στην ιδιαίτερη πατρίδα του δημοσιογράφου τον Βόλο. 


Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια μαζί με τη 13χρονη κόρη της Μαριτίνα έφτασαν στη θεσσαλική πόλη το απόγευμα της Παρασκευής και έμειναν μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής.

«Ο Σωτήρης είχε φροντίσει για τη διαμονή τους σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής. Τις υποδέχτηκε στη ρεσεψιόν, προσφέροντάς τους, με αφορμή τη γιορτή των ερωτευμένων, κόκκινα τριαντάφυλλα και όλοι μαζί δείπνησαν στο εστιατόριο του ξενοδοχείου» εξηγεί στο περιοδικό φίλη της ηθοποιού και προσθέτει:

«Η Μιμή και ο Σωτήρης δεν σταμάτησαν ποτέ να έχουν επικοινωνία, εκτός από ένα διάστημα δύο μηνών, που ακολούθησε μετά την απόφασή τους να πάρουν διαζύγιο. Άλλωστε το περσινό καλοκαίρι έκαναν παρέα διακοπές στο εξοχικό της Μιμής στη Μαλεσίνα, ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο εμφανίστηκαν μαζί στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός κόσμος» στην επίσημη πρεμιέρα του μιούζικαλ Annie».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...