Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Το "Πακέτο" που στέλνει ο Κώστας Μοναχός στον Γ. Τρομάρα αποκαλύπτει μια τραγωδία...


Την Πέμπτη 20 Μαρτίου, στις 21:00, το «Πάμε Πακέτο» και η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας προσκαλούν να ανοίξουμε μαζί δύο πακέτα που θα προσφέρουν έντονες στιγμές συγκίνησης. 


Αποστολέας του πρώτου πακέτου είναι ο Κώστας Μοναχός. Το αστέρι της πίστας που μεσουράνησε τις δεκαετίες του ‘80 και του ‘90 γεμίζοντας τα μεγαλύτερα μαγαζιά της Αθήνας, στέλνει ένα πακέτο ευγνωμοσύνης στον άνθρωπο που ήταν πάντα δίπλα του στις δύσκολες στιγμές που πέρασε την τελευταία 15ετία. 


Ο αποστολέας αναγκάστηκε να απομακρυνθεί από τη νύχτα και να στρέψει όλη την προσοχή του στην ανατροφή του παιδιού του, αφού είχε εγκαταλειφθεί από τη σύζυγό του. Ο άνθρωπος που πάντα στήριζε όλους όσους είχαν ανάγκη έφτασε στο σημείο να μην μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά. Ο μόνος που στάθηκε στο πλευρό του ήταν ο θρυλικός Γιώργος Τρομάρας. Ποια θα είναι η αντίδραση του παραλήπτη όταν δει τον αποστολέα; Ποια άλλη έκπληξη τον περιμένει;


Ο αποστολέας του δεύτερου πακέτου είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος που παρά τα 82 του χρόνια δεν εφησυχάζει ποτέ. Όλη του η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας για επιβίωση. Ποτέ του δεν είχε χρόνο για τον εαυτό του, για να κλείσει τον μεγαλύτερο ανοιχτό λογαριασμό της ζωής του, ο οποίος παραμένει ανοιχτός για μισό αιώνα. Ο 82χρονος Γιώργος επιθυμεί να έρθει σε επαφή με τις ρίζες του και να αγκαλιάσει τους ανθρώπους που του στέρησε άδικα η ζωή. Τι πραγματικά συνέβη μεταξύ αποστολέα και παραληπτών; Μια ιστορία που θα συγκινήσει..

«Πάμε πακέτο», με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ποτέ άλλοτε μια εκπομπή δεν άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...