Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

«World Party» Η ζωή είναι ταξίδι (και περιπέτεια) στη Νέα Ζηλανδία…

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014, στις 22:30


Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, δυο κολλητοί απ’ τη Θεσσαλονίκη που έχουν την κίνηση (και την μετακίνηση) στο DNA τους, είπαν να μην περιοριστούν στο ποδήλατο. Δοκίμασαν ελεύθερη πτώση στην Νέα Γουινέα… Σερφ στην Αυστραλία… Σούμο στην Ιαπωνία… Σαφάρι στην Ζάμπια… Κολύμπι με καρχαρίες στην Νότιο Αφρική… Αλλά και φιλοτέχνηση γκραφίτι στις βραζιλιάνικες φαβέλες… Και χτίσιμο σπιτιών για παιδιά στα βάθη της Αφρικής… Όλα αυτά τα συναρπαστικά που έζησαν στα εκτός πεπατημένης ταξίδια τους στις πέντε ηπείρους μετουσιώθηκαν σε ένα «World Party». 


Νέα Ζηλανδία…volume 2

Μετά τους πολεμικούς χορούς των Μαορί και τις κατρακύλες από τις πλαγιές ο Σάκης και ο Γιώργος συνεχίζουν την εξερεύνηση της Νέας Ζηλανδίας και φτάνουν στο νότιο μέρος του νησιού. Αφού κατάφεραν με πολύ κόπο να φύγουν από το αεροδρόμιο, επισκέπτονται το Christchurch, την πόλη που ακόμα προσπαθεί να «συνέλθει» από τον καταστροφικό σεισμό του 2011. Μοναδικός τους σκοπός να προσφέρουν απλόχερα αγκαλιές και χαμόγελα σε όλους όσοι το έχουν ανάγκη!
Επόμενη στάση η παγκόσμια πρωτεύουσα των extreme σπορ, το Queenstown. Στη διαδρομή θα συναντήσουν τον Bryan, που κάνει ωτοστόπ και θα τον πάρουν μαζί τους. Ο Bryan σίγουρα θα θυμάται για καιρό τη στιγμή που έκανε το λάθος και μπήκε στο αμάξι του «World Party».
Το ταξίδι θα ολοκληρωθεί με τις συνηθισμένες, για τους δυο ταξιδευτές του κόσμου, πτώσεις από γκρεμούς, βόλτες με k-jet στα 100 χιλιόμετρα την ώρα, γνωριμίες με μηχανοκίνητους καρχαρίες που κάνουν άλματα στα έξι μέτρα, και άλλες παρόμοιου είδους εμπειρίες!

Κάντε check-in, συντονιστείτε μαζί τους κι αφήστε δυο ορκισμένους λάτρεις του ταξιδιού και της περιπέτειας να σας ταξιδέψουν.

World Party:  Τρίτη 25 Μαρτίου στις 22:30 στον Alpha.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...