Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Όλγα Φαρμάκη: Δεν παντρεύομαι

Τι εξομολογήθηκε για τη σχέση με την αδερφή της μετά τον πυροβολισμό


Για τον σύντροφό της, Γιώργο Γιγουρτάκη, το ενδεχόμενο ενός γάμου αλλά και για το πώς κατάφερε να φτιάξει τη σχέση της με την αδελφή της, Γωγώ Φαρμάκη, μετά τον πυροβολισμό και τον σοβαρό τραυματισμό της από τον τότε σύντροφο της Όλγας, Αλέξανδρο Αγγλούπα μίλησε η Όλγα Φαρμάκη στην κάμερα της εκπομπής «Μελέτησέ το!».


«Δεν παντρεύομαι, όχι. Είμαι, όμως, πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή, με έναν πολύ καλό άνθρωπο και νομίζω ότι αυτό έχει σημασία. Είμαστε μαζί δύο χρόνια! Δεν παντρεύομαι, αλήθεια, δεν θα το έκρυβα αν ίσχυε κάτι τέτοιο», δήλωσε η Όλγα Φαρμάκη για τη σχέση της με τον Γιώργο Γιγουρτάκη και εξομολογήθηκε: «Πέρασα πολύ δύσκολα και, όντως, δεν περίμενα να φτιάξω τόσο γρήγορα τη ζωή μου. Για όλους υπάρχει κάποιος και μπορεί να είναι ο καταλληλότερος για σένα, απλώς να μην τον έχεις βρει, επειδή είχες μια σχέση. Κάποια στιγμή, όμως, βρίσκεις το ταίρι σου».

Τέλος, μίλησε και για τη σχέση της με την αδελφή της, Γωγώ: «Εγώ ήμουν αυτή που την προσέγγισε, γιατί η αδελφή μου ήταν πολύ θυμωμένη μαζί μου. Το θέμα είναι ότι τώρα είμαστε καλά και πολύ αγαπημένες. Όλες οι οικογένειες περνούν δυσκολίες, το θέμα είναι να αντιμετωπίζονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...