Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Θα τον πάρει το.. «Ποτάμι» τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη:

O Ιεροκλής Μιχαηλίδης στον Σπύρο Χαριτάτο


Ανοιχτός σε ενδεχόμενο συμμετοχής του στο «Ποτάμι» δήλωσε από το στούντιο του Alpha 96,5 στη ραδιοφωνική «Γιάφκα», ο ηθοποιός, Ιεροκλής Μιχαηλίδης. 

«Ορθότατα έπραξε ο Σταύρος (Θεοδωράκης). Ως κίνηση με ενθουσίασε, ανεξάρτητα αν θα με πείσει το ''Ποτάμι'' να είμαι ψηφοφόρος του. Θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά αν είχαμε σύγκλιση απόψεων και στάση απέναντι στα πράγματα», είπε ο κ. Μιχαηλίδης, προσθέτοντας πως «κανένας δεν περιμένει από το παλαιό πολιτικό σύστημα που έφτασε εδώ τη χώρα να μας σώσει». 


«Ακόμα και αν δεν τον γνώριζα ή δεν ανήκαμε στον ίδιο χώρο, θα μου άρεσε αυτή η κίνηση. Βλέπω ότι είναι σοβαροί οι άνθρωποι με τους οποίους συνομιλεί. Είναι άνθρωποι που με πείθουν ότι κάτι μπορούν να κάνουν για τη χώρα. Είναι υγιείς δυνάμεις», δήλωσε ακόμα ο δημοφιλής ηθοποιός.

Παράλληλα, εξέφρασε την απογοήτευσή του για την πολιτική αναφέροντας ότι:
«Τα συγκεκριμένα πρόσωπα μας έχουν απογοητεύσει βαθύτατα. Ακόμα και αν συμφωνούμε με κάποιες θέσεις τους, όπως τα διαχειρίστηκαν οι ίδιοι τα έχουν κάνει θάλασσα. Το 80-90% δεν τους ενδιέφερε να κάνουν κάτι για τη χώρα. Oι περισσότεροι είναι ανίκανοι και  οι υπόλοιποι αδιάφοροι. Έχουν δίκιο οι νέοι που αγανακτούν, αλλά η βία δεν είναι λύση, δεν χρειάζεται να τα σπάσουμε όλα. Μπορούμε μέσα από καινούριες δυνάμεις να φτιάξουμε κάτι για τη χώρα».

Για την αντιπολίτευση δήλωσε ότι: «Το κυβερνητικό έργο εύκολο να το κρίνεις, δύσκολο  να το κάνεις. Έξω από την κυβέρνηση, η αντιπολίτευση μιλάει πολύ εύκολα».

«Ο άκρατος λαϊκισμός της αριστεράς με απογοητεύει. Τι σχέση η αριστερόστροφη ρητορική με την αληθινή αριστερά; Δεν είναι αριστερά τα μικρά μαγαζάκια,  τα συντεχνιακά», πρόσθεσε ο κ. Μιχαηλίδης.

Με αφορμή τις εξελίξεις στη Χρυσή Αυγή, είπε ότι: «Πάντα φοβόμουν ότι θα υπήρχε μια έξαρση, αλλά ποτέ δεν τη φανταζόμουν με αυτό τον τρόπο. Το κήρυγμα μίσους βρίσκει έδαφος, όμως δεν είναι λύση.  Ό,τι είναι ολοκληρωτικό και έχει σχέση με τη βία με βρίσκει σε πλήρη αντίθεση, αλλά καταλαβαίνω την οργή του κόσμου που απευθύνεται εκεί».

Ακούστε τη συνέντευξη:
http://www.alpha989.com/Media.aspx?a_id=1338&item=11008&prodId=68&prodId=68



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...