Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Πέθανε η γιαγιά από το «Νησί» - Το συγκινητικό αντίο του σκηνοθέτη

Άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 93 χρονών η γιαγιά της σειράς από το Νησί.


Η Μαρία Μπεμπελάκη, ήταν η ταβερνιάρισσα στην Πλάκα του Αγίου Νικολάου, απέναντι από την Σπιναλόγκα, όπου η μητέρα της ήταν νοσοκόμα στο λεπροκομείο.
Ο σκηνοθέτης της σειράς, Θοδωρής Παπαδουλάκης, «ανέβασε» στα social media βίντεο που είχε τραβήξει με το κινητό του κατά την διάρκεια των γυρισμάτων και έγραψε:

«Χθες έκλεισε τα μάτια της η Μαρία Μπεμπελάκη. Με την Μαρία άνοιξε "Το Nησί" (η σειρά) και με την Μαρία χθες έκλεισε. Γιατί για εμένα αποτελούσε έναν από τους ανθρώπους που ήταν μια προσωποποίηση όλης της ιστορίας του νησιού. Από το πρόσωπό της και τις ιστορίες της έπαιρνα τη χαρά και τη δύναμη να συνεχίσω όλη τη σειρά. Έστελνα, θυμάμαι όλους τους ηθοποιούς να μιλήσουν μαζί της, είχε ένα μαγικό τρόπο να σε βάζει μέσα στην ιστορία που φυσικά για εκείνη ήταν πραγματικότητα. Η μητέρα της φρόντιζε τους ασθενείς στην Σπιναλόγκα σχεδόν όλη τη ζωή της. Για όσα είχε προσφέρει με τόσο αγάπη την ευχαριστώ... Και αυτά που πρόσφερε πιστεύω θα την αγκαλιάσουν εκεί που είναι τώρα. Δείτε την σε ένα απόσπασμα από τα πολλά που ακόμη φιλάω στο κινητό μου και με κάνει να χαμογελάω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...