Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Η κούκλα κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, ξεπέρασε σε ομορφιά τη μαμά της! [photo]

Έχει υπάρξει μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες κι όχι μόνο. Ασχολήθηκε σε μικρή ηλικία με το χώρο της μόδας και γρήγορα η φήμη της εξαπλώθηκε στο εξωτερικό....

Η Δωροθέα Μερκούρη είναι πράγματι δώρο Θεού, μιας κι έχει σαγηνευτική ομορφιά. Η ελληνοιταλίδα καλλονή, όπου η Ιταλοί την αποκαλούσαν Σοφία Λόερν, με την μεσογειακή της ομορφιά, τα μαύρα πλούσια μαλλιά και τα μαύρα μάτια, κατόρθωσε να κάνει πολύ καλές δουλειές στο χώρο του μόντελιγκ, χωρίς όμως να στερηθεί την προσωπική της ζωή.

Η Δωροθέα, απέκτησε δύο πανέμορφες κόρες από το γάμο της με τον Ολλανδό κομμωτή, Γουάρντ Σρέγκεχοϊρντ, τη Γαία και την Ηλέκτρα. Η διάσημη μαμά λάτρης των social media, ζει τα τελευταία χρόνια στη Ρώμη κι από κει μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσω του Ίνσταγκραμ!

Πριν από λίγες ημέρες ανέβασε μία φωτογραφία της μεγάλης της κόρης, η οποία είχε πολλά like και δεκάδες σχόλια από φίλους και γνωστούς. Η 13χρονη πια Ηλέκτρα, εντυπωσίασε τους πάντες με το πόσο πολύ μεγάλωσε αλλά και πόσο όμορφη έχει γίνει.

Τα χρώματα είναι του πατέρα της, μιας κι έχει γαλάζια γατίσια μάτια και καστανά ανοιχτά μαλλιά. Το ύφος της όμως είναι ίδιο με της μητέρας της! Το βλέμμα της είναι διαπεραστικό και το μόνο σίγουρο είναι πως όσο μεγαλώνει, αρχίζει και ξεπερνά τη θεία ομορφιά της Δωροθέας!

Δείτε τη φωτογραφία:
mothersblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...