Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

«Μάγεψε» το κατάμεστο Βεάκειο ο Τόλης Βοσκόπουλος

«Το φεγγάρι πανωθέ μου» και όλες τις μεγάλες του επιτυχίες τραγούδησε το Σάββατο στον Πειραιά – Κορυφαία στιγμή όταν ανέβηκε στη σκηνή η κόρη του 

Το αδιαχώρητο επικράτησε στο Βεάκειο του Πειραιά το βράδυ του Σαββάτου για τον Τόλη Βοσκόπουλο που ανέβηκε στη σκηνή μετά από τέσσερα χρόνια. 

Με ένα λευκό κοστούμι και γραβάτα «μάγεψε» το κοινό τραγουδώντας τις μεγάλες του επιτυχίες για δύο ολόκληρες ώρες. Φυσικά δε θα μπορούσε να λείψει η γυναίκα του, Άντζελα Γκερέκου, η οποία καθόταν στην πρώτη σειρά μαζί με την κόρη τους.

Στη σκηνή ανέβηκε ο μεγάλος συνθέτης Μίμης Πλέσσας και παίζοντας πιάνο συνόδευσε τον Βοσκόπουλο και όπως ήταν φυσικό ο κόσμος στο Βεάκειο χειροκροτούσε χωρίς σταματημό.

Ακόμα μία συγκινητική στιγμή ήταν όταν στη σκηνή ανέβηκε η κόρη του Μαρία κρατώντας μια ανθοδέσμη και τον πήρε αγκαλιά. Ο Δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, του απένειμε βραβείο για τη σπουδαία προσφορά του στην μουσική, το θέατρο και το κινηματογράφο.

Η βραδιά ήταν συγκινητική και γεμάτη από αγαπημένες μελωδίες. Μια νοσταλγική νύχτα με τραγούδια του Βοσκόπουλου όπως «Αγωνία», «Ένα ρολόι σταματημένο», «Σε ικετεύω», «Το φεγγάρι πανωθέ μου», «Μ' εκδικήθηκε», «Δεν με νοιάζει» και πολλά άλλα από την μεγάλη πορεία του Βοσκόπουλου στο ελληνικό τραγούδι.

Μαζί του εμφανίστηκε ο Γιώργος Λεμπέσης και η Χριστίνα Παπαδάκη, ενώ το παρών έδωσε πλήθος διασημοτήτων όπως ο Νίκος Βέρτης, ο  Αντύπας, ο Στέλιος Διονυσίου και η Δέσποινα Μοιραράκη.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...