Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Νατάσα Θεοδωρίδου: Δεν με ενδιαφέρει αν θα με βάλουν στα περιοδικά

«Δεν εκτίθεμαι ιδιαίτερα. Δεν με κυνηγάνε και δεν τους κυνηγάω»

Με αφορμή τη συναυλία της στη Μυτιλήνη, το βράδυ της Τετάρτης, η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε στον Astra FM για τη σχέση της με τη δημοσιότητα, τις δύσκολες στιγμές στη ζωή της, αλλά και τα νέα της επαγγελματικά σχέδια.

«Εγώ εκτίθεμαι και δημιουργώ μια εικόνα γύρω από τη Νατάσα. Τη Νατάσα, λοιπόν, τη χειρίζομαι μόνο εγώ και πρέπει να την προασπίζω και να την προστατεύω από καθετί που μπορεί να συμβεί. Δεν μπορώ την κακεντρέχεια και την αγένεια. Με την αγένεια δε, γίνομαι τρελή. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ο καθένας παίρνει ένα μικρόφωνο και έρχεται και σε ρωτάει κάτι και ξαφνικά ακυρώνει ό,τι έχεις κάνει εσύ μέχρι τώρα. Για να αποφύγω, λοιπόν, μια τέτοια ερώτηση δεν πολυβγαίνω», είπε η τραγουδίστρια όταν ρωτήθηκε πώς αντιμετωπίζει μια αγενή ερώτηση ενός δημοσιογράφου.

Όσο για τις δύσκολες στιγμές στην προσωπική της ζωή, η Νατάσα εξομολογήθηκε: «Η ασπίδα μου είναι το κοινό. Είναι κάποιες στιγμές που όντως είναι δύσκολες. Εκεί λειτουργεί κάτι μαγικό, αλλά με το που ανεβαίνω στη σκηνή και ξεκινά αυτή η ανταλλαγή συναισθημάτων με τον κόσμο, ξεχνιέμαι. Έχω περάσει πάρα πολλές και δύσκολες στιγμές».

Ακόμα, μίλησε για το πώς διαχειρίζεται την εισβολή των media στη ζωή της: «Δεν κρύβομαι, αλλά δεν φανερώνομαι. Σε μέρη που είναι επικίνδυνα, δεν πηγαίνω. Δεν υπάρχει λόγος. Εγώ θέλω οι άνθρωποι να με βλέπουν δημόσια επειδή τραγουδάω. Ούτε γιατί πάω με τις φίλες μου, ούτε γιατί έχω έναν σύντροφο και πάω βόλτα, ούτε γιατί είμαι στην παραλία. Με αυτά πραγματικά γελάω., γιατί δεν είναι αυτός ο λόγος ύπαρξής σου στα περιοδικά. Όταν είσαι στα περιοδικά, αναπόφευκτα, ας είσαι γιατί κάνεις αυτό που κάνεις. Γιατί φόρεσα ένα μαγιό και γιατί βγήκα με κάποιον, δεν μπορώ να το ερμηνεύσω (ως θέμα δημοσίευσης) και το θεωρώ φαιδρό. Είναι φαιδρό να είμαι στα περιοδικά για αυτόν τον λόγο» και πρόσθεσε: «Δεν εκτίθεμαι ιδιαίτερα. Δεν με κυνηγάνε και δεν τους κυνηγάω. Δεν με ξέρουν και δεν τους ξέρω. Αν με έχουν πετύχει επειδή πάω στο σούπερ μάρκετ, ας με βγάλουν φωτογραφία. Δεν με ενδιαφέρει όλο αυτό και κάνει και μεγάλη ζημιά. Σε ένα περιοδικό βρίσκεσαι για όλους τους άλλους λόγους και όχι επειδή τραγουδάς. Αυτό δεν με ενδιαφέρει και ας μη με βάλουν καθόλου».

Στη συνέχεια, μάλιστα, η Νατάσα Θεοδωρίδου συμπλήρωσε: «Από την αρχή που ξεκίνησα επέλεξα να μη μιλήσω ποτέ και για τίποτε. Κατ' αρχήν δεν νιώθω ότι κάνω κάτι περίεργο, που πρέπει να δοθεί έκταση και να το κουτσομπολέψουν. Επίσης, όσο περισσότερο αντιδράς, τόσο περισσότερο τροφοδοτείς – γιατί αυτό θέλουν: να μιλήσεις και να γεμίσουν δυο σελίδες. Δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να απαντήσω. Ας πει ο καθένας ό,τι θέλει, όποτε θέλει και όπως θέλει. Τα δικά μου παιδιά δεν περιμένουν από κανένα έντυπο να μάθουν ποια είναι η μητέρα τους. Τα έχω μεγαλώσει όμορφα, με αγάπη και από εκεί και πέρα κατανοούν ότι ayt;o είναι ένα παιχνίδι εκτός σπιτιού».

Τέλος, η Νατάσα Θεοδωρίδου ανακοίνωσε τους συνεργάτες για τον ερχόμενο χειμώνα στο «Κέντρο Αθηνών»: «Τον χειμώνα ξεκινάμε με τον Στέλιο Ρόκκο στο Κέντρο Αθηνών και μαζί μας θα έχουμε τον Κώστα Μαρτάκη και τη Θωμαή Απέργη. Ειδικά τον Κώστα τον ξέρω πάρα πολύ καλά και είναι εκπληκτικό παιδί. Το κορίτσι αυτό, βέβαια, δεν το ξέρω, αλλά πιστεύω ότι είναι “δική” μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...