Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Ο Γαβαλάς ρίχνει «μαύρο» στη Μύκονο και θέλει να πέσει στα...πατώματα από έρωτα

Για όλους και για όλα μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκισή του από τις φυλακές του Κορυδαλλού.

Για την απόφασή του να ρίξει «μαύρη πέτρα» στην αγαπημένη του Μύκονο, για τον έρωτα που δεν έζησε και θέλει να γνωρίσει αλλά και την επιθυμία του να βοηθήσει την Όλγα Κεφαλογιάννη στον τομέα του τουρισμού με σύνθημα« Αφήστε την Ίμπιζα και ελάτε στις Κυκλάδες»

«Στη Μύκονο έχω επενδύσει τη ζωή μου και τα νιάτα μου. Είχα επιχείρηση με δύο καταστήματα επί 17 ολόκληρα χρόνια. Τώρα όμως τη Μύκονο δεν την σκέφτομαι καθόλου.

Δεν είναι το στυλ πια της διασκέδασης που θέλω. Στο σπίτι δεν θα πήγαινα τώρα πια. Το σπίτι ήταν και κομμάτι της δουλειάς μου. Άπαξ και δεν έχω δουλειά που να δικαιολογεί κάτι τέτοιο δεν το χρειάζομαι. Δεν έχω κανένα συναισθηματικό δέσιμο πλέον με τη Μύκονο» , λέει ο Λάκης Γαβαλάς σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής»

Ο Λάκης Γαβαλάς μιλάει και για την ανάγκη του να ερωτευτεί, ενώ αποκαλύπτει πως δεν έχει ζήσει ποτέ μέχρι σήμερα τον απόλυτο έρωτα.

«Δεν έχω απογειωθεί ποτέ από έρωτα. Αυτό θέλω να ζήσω πριν φύγω. Θέλω να κλείσω τη ζωή μου με έναν μεγάλο έρωτα. Από εδώ και πέρα θέλω να ερωτευτώ και να πέσω στα πατώματα. Στη φυλακή είχα δύο άτομα που ήταν ερωτευμένα μαζί μου, έτσι δήλωναν από γράμματα που μου έστελναν. Τώρα είπα όμως πως θέλω να αφοσιωθώ πιο πολύ στον εαυτό μου και μπορεί να τον βρω».

Στο ερώτημα επιλέγει Σαμαρά ή Τσίπρα, ο Λάκης Γαβαλάς λέει «Θες να μου πεις να συγκρίνω Καρέζη ή Βουγιουκλάκη... Αυτές και οι δύο είναι πεθαμένες. Εγώ με τα πολιτικά δεν τα πάω καλά. Δεν έχω ψηφίσει ποτέ το ίδιο κόμμα, γιατί θεωρώ ότι πρέπει να δίνονται ευκαιρίες και σε άλλους, κάθε φορά, ανθρώπους».

Ο Λάκης Γαβαλάς όπως λέει «οι δικαστές στην έδρα είναι στάρ. Έχουν κίτρινα νύχια, περίεργα κουρέματα και δεν γίνεται να μην θαυμάζω μια δικαστίνα που φορά δωδεκάποντα»

Επίσης όπως λέει θα ήθελε να τον καλέσει η Όλγα Κεφαλογιάννη να την βοηθήσει στον τομέα του τουρισμού μέσα από τις πολλές προσωπικές γνωριμίες που έχει στο εξωτερικό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...