Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Η Ζέτα Μακρυπούλια νευριάζει, γελάει και κλαίει

Η παρουσιάστρια αποκαλύπτει πτυχές του εαυτού της που, κάποιοι μπορεί να φαντάζονταν, κανένας όμως δε γνώριζε!

«Βεβαίως και θυμώνω, αλλά το να με δείτε όλοι θυμωμένη νομίζω πως δεν έχει νόημα. Κάποια πράγματα είναι προσωπικές στιγμές και μένουν πίσω από τα φώτα και τη δημοσιότητα».

Με αυτή τη δήλωσή της στο περιοδικό Hello, η Ζέτα Μακρυπούλια επικυρώνει για άλλη μια φορά την εικόνα της ήρεμης δύναμης που βλέπουμε και συνεχίζει λέγοντας: «Με φαντάζεσαι να βγω στη σκηνή και να είμαι εκνευρισμένη; Ή, τώρα που κάνουμε τη συνέντευξη, αν έχω νεύρα να ξεσπάσω σε σένα»;

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε επίσης πτυχές του εαυτού της που, κάποιοι μπορεί να φαντάζονταν, κανένας όμως δε γνώριζε: «Γενικά, δεν κλαίω εύκολα. Δεν μου αρέσει. Αλλά δεν είναι ότι δεν συγκινούμαι. Ξέρω ότι είναι λάθος, γιατί το κλάμα είναι μια έκρηξη συναισθήματος και δεν πρέπει να το καταπιέζεις – είτε είναι από χαρά είτε από λύπη – αλλά δεν το συνηθίζω. Δεν μου αρέσει να κλαίω μπροστά σε άλλους. (…) Δεν είναι δα και κάτι φοβερό το να κλάψει κανείς! Εγώ μάλλον το έχω μεγαλοποιήσει στο μυαλό μου, κακώς βέβαια. Ωστόσο, είμαι φοβερά ευσυγκίνητη όταν βλέπω ταινίες. Εκεί, μπορεί να κλάψω ακόμα και για αστειότητες. Επίσης, εκτός από τις ταινίες, κλαίω πια και στα σίριαλ».

Σε αντίθεση βέβαια με το κλάμα, η Ζέτα Μακρυπούλια δήλωσε ότι γελάει πάρα πολύ εύκολα και μάλιστα το ευχαριστιέται!

peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...