Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

«Με έχουν αντιμετωπίσει ως Αλβανό και Πακιστανό», δηλώνει ο Νίκος Αλιάγας

Απροειδοποίητη επίσκεψη στο στούντιο του «Φώτης και Μαρία Live» έκανε ο Νίκος Αλιάγας,. Εκεί που μίλησε για την κόρη του και τον ρατσισμό που έχει νοιώσει.

«Περισσότερο ρατσισμό απ' ό,τι όταν ήρθα στην Ελλάδα και μου έλεγαν "αυτός δεν ξέρει ελληνικά" δεν έχω ζήσει. [...] Κι εγώ αισθάνθηκα ένας Αλβανός ή ένας Πακιστανός στη Γαλλία και παρ' όλα αυτά αυτή η χώρα με ενέταξε στα κοινωνικά της στρώματα λες και ήμουν παιδί της. Αισθάνομαι και ως ένα βαθμό Γάλλος. Γεννήθηκα εκεί και έμαθα ελληνικά εκεί». Αυτό δήλωσε -σύμφωνα και με δημοσίευμα του fthis- ο δημοφιλής παρουσιαστής.

Προσθέτοντας πως «Δεν νομίζω ότι ο Έλληνας είναι ρατσιστής στο DNA του. Περνάμε μια μυστήρια κρίση. Είναι θέμα παιδείας και εκπαίδευσης, να εξηγήσεις ότι η διαφορετικότητα είναι μια κοινωνία ενδιαφέρουσα».

Όσον αφορά για την εμπειρία του ως πατέρας, ο Νίκος Αλιάγας δήλωσε «Είχα μείνει για τρία 24ωρα μόνος με την κόρη μου. Το πρώτο σοκ είναι όταν πρέπει να κάνεις μπάνιο το μωρό και δεν ξέρεις πώς να το πιάσεις! Βλέπεις ένα θηλυκό το οποίο ουσιαστικά είναι η προέκτασή σου, το σώμα σου. Όταν τεκνοποιείς καταλαβαίνεις ότι η ουσία είναι εκεί».

Άξιο επισήμανσης είναι επίσης πως του έχουν φερθεί τα γαλλικά μίντια «Έχουν σεβαστεί ότι είπαμε ότι δεν πουλάμε ούτε την προσωπική μας σχέση ούτε το παιδί μας. Εμείς απλά δε θέλουμε το παιδί να το εκθέσουμε. Σεβάστηκαν όλοι ότι εμείς την μικρή δε θέλαμε να την αγγίξουμε. Ο ρόλος του γονέα είναι να το προστατεύσουμε και όχι να το βγάλουμε στην πασαρέλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...