Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Rihanna: Πλήρωσαν $800 για να τη δουν κι εκείνη τους έστησε 3 ώρες!

Μπορεί να είναι μικρή, αλλά ποιος είπε ότι δεν είναι και... ντίβα;

Δεν ήταν η πρώτη και –σίγουρα- ούτε και η τελευταία φορά που Rihanna άργησε να εμφανιστεί επί σκηνής σε προγραμματισμένη της συναυλία. Αυτή τη φορά, όμως, το βράδυ της Τετάρτης το παράκανε και άφησε το κοινό της στο Μονακό να την περιμένει για περισσότερες από 3 (!) ώρες!

Μετά τη συναυλία της στη Βιέννη, η RiRi έφτασε στο Μονακό αρκετά κουρασμένη και γι’ αυτό αποφάσισε να πάρει το χρόνο της, να ξεκουραστεί, να ετοιμαστεί με την ησυχία της και να ανέβει στη σκηνή, όποτε... τύχει!

Και αφού πέρασαν οι ώρες, το πήρε απόφαση και βγήκε μπροστά στους θαυμαστές της, φορώντας ένα κατάλευκο μίντι φόρεμα Balmain και ένα ζευγάρι μπότες που έφταναν πάνω από το γόνατό της, προκειμένου να ικανοποιήσει τον κόσμο που είχε πληρώσει εισιτήριο αξίας $782 το άτομο!!!

Εξήγηση δεν έδωσε, ούτε απολογήθηκε για την καθυστέρησή της, αλλά τουλάχιστον αποζημίωσε το κοινό που είχε συγκεντρωθεί στο Monte Carlo Sporting Club & Casino και έτσι δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς ότι πήγαν χαμένα και τα χρήματά του, εκτός από τις ώρες του…



Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...