Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

H "Θεοπούλα" κάνει τα μπάνια της στην Αιδηψό!

H "Θεοπούλα" στην Αιδηψό! Η αγαπημένη γιαγιά του «Παρα πέντε», Έφη Παπαθεοδώρου, που ασχολείται και με τη συγγραφή, βρίσκεται στη Βόρεια Εύβοια και απολαμβάνει τα μπάνια της.

Λίγο πριν βάλει μπρος τα σχέδια της για την επόμενη χρονιά μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα

Η Έφη Παπαθεοδώρου, η αγαπημένη από το κοινό τηλεοπτική Θεοπούλα του «Παρά Πέντε» μίλησε στην κάμερα καθημερινής εκπομπής για τη θρυλική σειρά, τη ζωή της, αλλά και την κρίση που μαστίζει την Ελλάδα.

«Είναι πολύ συγκινητικό, γιατί τόσα χρόνια μετά το Παρά Πέντε ο κόσμος συνεχίζει να με αγαπάει. Δυστυχώς χάσαμε την άλλη γιαγιά, την γιαγιά Σοφία και έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ, γιατί χάρη στην Ειρήνη πήρα και τον ρόλο και κάναμε αυτό το τρομερό δίδυμο που ανέτρεψε την εικόνα που είχαμε για τις γιαγιάδες. Εγώ είχα αντιρρήσεις, δεν ήθελα να κάνω τηλεόραση και μου έλεγαν όλοι ότι θα ήταν ο ρόλος της ζωής μου», είπε η ηθοποιός.

Όταν ρωτήθηκε για την κρίση, η γιαγιά με τις τρομερές ατάκες της σειράς είπε: «Εγώ έζησα πάρα πολλές άσχημες καταστάσεις. Το μετεμφυλιακό κράτος και άλλα. Τότε είχαμε φιλοδοξία και ελπίζαμε ότι όλο αυτό θα περάσει γρήγορα και αγωνίζονταν προπαντός οι νέοι. Σήμερα δεν είναι εμφανές αυτό. Υπάρχει μία Κατοχή… είμαστε υπό κατοχή, αλλά δεν είναι εμφανής ο εχθρός. Δεν είναι δυνατόν να τιμωρείς έναν ολόκληρο λαό, χωρίς να φταίει όλος γιατί κάποιοι έφταιξαν».

Τέλος, η… Θεοπούλα σχολίασε και το γεγονός ότι δεν παντρεύτηκε ποτέ στην κάμερα του «Fthis»: «Ο γάμος και τα παιδιά δεν είναι σενάριο, είναι ζωή και πρέπει να κάνεις κάποιες επιλογές. Εμένα δεν κάθισαν κάποιες σχέσεις μου και από ένα σημείο και πετά είπα ότι θα αφοσιωθώ στην τέχνη. Κάποια στιγμή χτύπησε μέσα μου το καμπανάκι της μητρότητας, αλλά δεν ήταν η ώρα για να ολοκληρωθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...