Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Απίστευτο: Έλεγχος σε αυτοκίνητο ηθοποιού για... αρχαιοκαπηλία! (Φωτό)


Ο πασίγνωστος ηθοποιός έβαλε τον κίονα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου, αλλά εξείχε λίγο και έτσι οι αστυνομικοί της ομάδας "Ζ" τον σταμάτησαν στην Εθνική Οδό και απαίτησαν να σηκώσει "ψηλά" τα χέρια του! 

Ο λόγος για τον Πέτρο Ξεκούκη που είχε όλη την καλή διάθεση να το βάλει αποθήκη του σπιτιού του, αφού δεν χωρούσε στη σκηνή. 

Το έβαλε στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου, αλλά εξείχε λίγο και έτσι οι αστυνομικοί της ομάδας "Ζ" να τον σταματήσουν στην Εθνική Οδό.

Ο ίδιος ο ηθοποιός περιγράφει στην "Espresso": «Με το που βγήκα από το αυτοκίνητο μου είπαν να σηκώσω τα χέρια ψηλά και αμέσως άρχισαν να με ρωτάνε με στόμφο τι είναι αυτό που κουβαλάω», είπε ο ηθοποιός. 

Οι αστυνομικοί νόμιζαν ότι μετέφερε αρχαίο κίονα με το αυτοκίνητό του. Και πρόσθεσε: «Έβγαλα την κολόνα και την έστησα στην Εθνική Οδό για να καταλάβουν τα όργανα της τάξης πως ήταν ελαφριά, φτιαγμένη από ξύλο και όχι από μάρμαρο. Κι εν πάσει περιπτώσει οι αρχαιοκάπηλοι δεν νομίζω να μεταφέρουν αρχαίους κίονες με ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο είναι ριγμένα τα καθίσματα κα ανοιχτό το πορτ μπαγκάζ».

Τελικά οι αστυνομικοί πείστηκαν ότι ήταν ψεύτικο και τον άφησαν να συνεχίσει τον δρόμο του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...