Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Εικόνες ελπίδας και χαράς αλλά και πολλοί καλλιτέχνες στον Εθνικό Κήπο

  
Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη ανταπόκριση από τον καλλιτεχνικό κόσμο και το κοινό πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας που διοργάνωσε ο Alpha και η εκπομπή "Μες στην Καλή Χαρά", σε συνεργασία με την Panasonic και tospirto.net.


50 επιλεγμένες φωτογραφίες με θέματα «Φωτογραφίζοντας την ελπίδα» και «Μικρές χαρές» στόλισαν χθες τα δέντρα του Εθνικού Κήπου Αθηνών. Δημιουργοί των έργων οι τηλεθεατές της εκπομπής που συμμετείχαν στους διαγωνισμούς φωτογραφίας που διοργάνωσε η εκπομπή με την ίδια θεματολογία. Ανάμεσά τους και οι δύο νικήτριες φωτογραφίες των διαγωνισμών: «The Kiss» του Πάνου Κεφαλά και «Αδιάβροχες χαρές» του Μιχάλη Παππά, οι οποίες χάρισαν στους δύο ερασιτέχνες φωτογράφους από μία Panasonic mirrorless Lumix GX1 με φακό 14-42ΜΜ, καθώς και ένα φακό 12.5mm για φωτογραφήσεις και βιντεοσκοπήσεις 3D.


Οι οικοδεσπότες της  έκθεσης, Ναταλία Γερμανού, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Θέμης Γεωργαντάς, Παύλος Σταματόπουλος και Παναγιώτης Χατζηδάκης, υποδέχθηκαν τους καλεσμένους, πολλοί εκ των οποίων ήταν γνωστοί και αγαπημένοι καλλιτέχνες.


Η έκθεση θα διαρκέσει  μέχρι και σήμερα το βράδυ στον Εθνικό Κήπο Αθηνών (είσοδος Α’ από Ηρώδου Αττικού).


Τα έσοδα από τις  πωλήσεις των έργων θα διατεθούν  υπέρ του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας.


Την επιλογή των έργων  της έκθεσης έκανε η κριτική  επιτροπή: Κώστας Γάκης, ηθοποιός και σκηνοθέτης, Μάρω Κουρή, φωτορεπόρτερ και Μαριλένα Σταφυλίδου, φωτογράφος.


Την επιμέλεια της  έκθεσης έχει αναλάβει η Μαριλένα Σταφυλίδου.


Οι φωτογραφίες που έλαβαν μέρος στους δύο διαγωνισμούς «Φωτογραφίζοντας την ελπίδα» και «Μικρές Χαρές», είναι διαθέσιμες στο microsite της εκπομπής, www.alphatv.gr/microsites/messtinkalihara/home.aspx.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...