Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι Τούρκοι ηθοποιοί

Οι τουρκικές σειρές πλέον έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας.

Πολλοί από εσάς είστε φανατικοί τηλεθεατές αυτών των σειρών και άλλοι δεν τις βλέπετε καν. Αναμφισβήτητα πρόκειται για ακριβές παραγωγές και καλογυρισμένα σίριαλ. Πόσα χρήματα όμως παίρνουν οι πρωταγωνιστές. 

Ο πιο ακριβοπληρωμένος Τούρκος ηθοποιός είναι ο τηλεοπτικός Σουλεϊμάν ή ο κατά κόσμο, Χαλίτ Εργκέντζ που για κάθε επεισόδιο της σειράς έπαιρνε σύμφωνα με δημοσίευμα του «TV Έθνους» 65.000 δολάρια και για τον τέταρτο κύκλο της σειράς πήρε αύξηση 10.000 δολάρια. Ενώ η τηλεοπτική Χουρέμ, η κατά κόσμο Μεριέμ Ουζερλί αμειβόταν ανά επεισόδιο με το ποσό των 35.000 δολαρίων.

Η Τουρκάλα που είναι πρώτη σε υψηλές αμοιβές δεν είναι άλλη από την τηλεοπτική Φατμαγκιούλ, την Μπερέν Σάατ που για την εμφάνισή της σε νέα τηλεοπτική σειρά που έχει τον τίτλο «Εκδίκηση» πληρώνεται με 65.000 δολάρια το επεισόδιο συν κάποια μπόνους από τις χορηγίες. Ο

 Κιβάντς Τατλιτούγ αμείβεται με 25.000 δολάρια το επεισόδιο για τη σειρά «Βορράς-Νότος» που θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1 τον Σεπτέμβρη. Και κλείνουμε με τον Εζέλ ή τον Καρανταγί, τον ηθοποιό, Κενάν Ιμιρζαλίογλου που παίρνει για κάθε επεισόδιο 35.000 δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...