Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

«Ο Πουλόπουλος με πρόδωσε», δηλώνει ο Μίμης Πλέσσας

Για το πόσο «πικραμένος» είναι με τον Γιάννη Πουλόπουλο και πόσο αληθινός είναι ο Τόλης Βοσκόπουλος μίλησε ο Μίμης Πλέσσας σε συνέντευξή του σε εβδομαδιαία εφημερίδα.

«Ο Τόλης για μένα είναι ένας αληθινός και πολύ μεγάλος καλλιτέχνης. Αληθινός στις σχέσεις του, στις συνεργασίες του. Ήταν γεννημένος στον Πειραιά και αναθρεμμένος με έναν τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι κοινός και απλός. Να είναι ένα με τον κόσμο. Γι' αυτό και βλέπεις τον κόσμο και παραληρεί και να του φιλάνε τα πόδια και τα χέρια». Αυτό δήλωσε ο Μίμης Πλέσσας στην εφημερίδα News για τον Τόλη Βοσκόπουλο. Για τον οποίο έχει μόνο καλά λόγια.

Αντιθέτως, από τον Γιάννη Πουλόπουλο (που δεν βρέθηκε κοντά στην μεγάλη συναυλία που δόθηκε προς τιμή του στο θέατρο Βράχων) συνεχίζει να έχει «παράπονο»: «Θα πήγαινα σε συναυλία του Πουλόπουλου αν με καλούσε. Είναι δυνατόν να θυμάμαι εγώ τις μικρότητες των ανθρώπων που βοήθησα, δίνοντάς τους 80 από τις 90 επιτυχίες που έχουν στο ενεργητικό τους; Μάλλον δεν μετράς το σωστό μου μπόι. Αν θέλεις ξεχώρισέ τα: ένας από τους αληθινούς, μιλάει με την ίδια αγάπη γι' αυτούς που τον τιμούν και γι' αυτούς που τον πρόδωσαν».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...