Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

H βραδινή έξοδος της Εριέττας Κούρκουλου με την σύντροφο του αδερφού της, Πάρη Κασιδόκωστα!

Έχουν γίνει αχώριστες φίλες. Δείτε φωτογραφίες.


Κολλητές φίλες έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα η Εριέττα Κούρκουλου, με την αγαπημένη του αδελφού της Πάρη Κασιδόκωστα, Μαρία Δελόγκα. Οι δύο κοπέλες έχουν αποκτήσει μία πολύ στενή  φιλία και πλέον είναι αχώριστες! Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες βγήκαν μόνες τους έξω για ποτό και τα πέρασαν super. 

Η Εριέττα Κουρκουλου ανέβασε στο instagram φωτογραφίες της με την κοπέλα του Πάρη, Μαρία Δελόγκα, η οποία εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται διακριτικά στο πλευρό του αδερφού της.
Όπως λένε αυτοί που τους γνωρίζουν καλά, η σχέση της Μαρίας και του Πάρη είναι πολύ δυνατή, και συμπληρώνουν πως ο Πάρης βρήκε τελικά το λιμάνι του!


Η Μαρία είναι σήμερα 30 ετών γέννημα θρέμμα Πειραιώτισσα, έχει τελειώσει τη Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών (ΤΕΦΑΑ) και ακόμα και σήμερα εργάζεται ως γυμνάστρια. Μεγάλη της αγάπη είναι ο χορός,  και έχει εργαστεί σε μεγάλα club της Αθήνας αλλά και σε νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν ο Γιώργος Μαζωνάκης. Tην πρώτη κοινή εμφάνιση του ερωτευμένου ζευγαριού την είδαμε στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού, στην πρεμιέρα του Γιώργου Μαζωνάκη και της Ελένης Φουρέϊρα, στο Thalassa.

Από τότε το ζευγάρι δεν κρύβεται, αλλά ούτε και διατυμπανίζει τη σχέση του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...