Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

H Nicole Kidman παλεύει να γίνει Μπριτζίτ Μπαρντό και τα ...ψιλοκαταφέρνει


Η Νικόλ Κίντμαν συνεργάστηκε για μία ακόμα φορά με τον Jimmy Choo για την συλλογή Cruise 2014. Η καμπάνια που έγινε με θέα την θάλασσα στο Hamptons έχει έντονο άρωμα από την δεκαετία του 60. ΗNicole με στυλ Brigitte Bardot, στα 46 της χρόνια ποζάρει σέξι και άνετη -κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει- για τον φακό της Camilla Åkrans.



Η καλλιτεχνική διευθύντρια της εταιρίας Sandra Choi δήλωσε ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα: «Για μία ακόμα φορά η Nicole κατάφερε να αναδείξει την δυναμικότητα και την πολυπλοκότητα της γυναίκας Jimmy Choo. Το βάθος του χαρακτήρα αντικατοπτρίζεται και στην παιχνιδιάρικη και ένθερμη διάθεση της νέας Cruise Collection».


H ίδια η Nicole μίλησε για την σχέση της με τα τακούνια, μιας και είναι ένα αξεσουάρ taboo για τις γυναίκες με ύψος σαν την Nicole: «Αν έχω διάθεση, μπορώ να γίνω το κορίτσι που θα ανέβει στο τραπέζι και θα χορέψει με φίδια. Είμαι γνωστή ότι είμαι το πιο Party girl από όλα τα party girls...Οι ψηλές γυναίκες ντρέπονται να φορέσουν τακούνια, εγώ όχι. Μου αρέσει να μπορώ να φορέσω ψηλά τακούνια γιατί με κάνουν να νιώθω πιο σέξι».


Μιλώντας για την καμπάνια η Nicole δήλωσε: «Το διασκέδασα πάρα πολύ να παίζω την παιχνιδιάρα και χωρίς αναστολές, ένας ρόλος με αναφορές σε ηθοποιούς της δεκαετίας του '60. Υιοθέτησα το συναίσθημα των καλοκαιρινών διακοπών στην θάλασσα, που έχεις πάντα την διάθεση να τολμήσεις και να περάσεις καλά».




Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...