Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Αλέξης Γεωργούλης: «Το κομμάτι του celebrity είναι επιφανειακό και φθηνό»

Ο Αλέξης Γεωργούλης μπορεί ν’ ασχολείται με την υποκριτική και να βρίσκεται στον χώρο της showbiz, αλλά δεν θέλει να γίνει κομμάτι της.


«Η υποκριτική με καλύπτει και εδώ. Δεν είναι ότι θα νοιώσω κάτι άλλο στο Λος Άντζελες εκτός αν συμμετάσχω σε μια παγκόσμια παραγωγή όπως ήταν το «Έρωτας αλά ελληνικά». Ήταν πολύ ωραίο, πολύ τρελό όλο αυτό και γούσταρα τις πρεμιέρες που κάναμε σε όλο τον κόσμο, αλλά αυτά που αποκόμισα ως ηθοποιός ήταν τα γυρίσματα. Όλο το άλλο κομμάτι ήταν το κομμάτι του celebrity. Είναι διαφορετικά πράγματα», αποκάλυψε στο Οκ και συνέχισε: 

«Αυτό το κομμάτι με γοήτευσε ως Αλέξη και όχι ως ηθοποιό. Η δουλειά του ηθοποιού σταματάει όταν τελειώσουν τα γυρίσματα. Το υπόλοιπο είναι επιφανειακό. Σαν να φοράω ρούχα και να με κοιτάνε καθώς περπατάω. Είναι φτηνό».

Ο Αλέξης Γεωργούλης προσπαθεί να κάνει αργά αλλά σταθερά βήματα στο εξωτερικό, αφού γνωρίζει ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα. «Το Λος Άντζελες δεν γεννάει σταρ, εκμεταλλεύεται σταρ. Αυτό που κοιτάζουν πλέον είναι πώς να κάνουν μεγάλες δουλειές και όχι μεγάλες ερμηνείες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...