Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Ενα μιούζικαλ για την Αλίκη -Ψάχνουν ταλέντα για το ρόλο σε talent show


Η συναρπαστική ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη «τρύπωσε» σε σελίδες βιβλίου, έγινε τηλεοπτικό σίριαλ και σύντομα... θα ανέβει και στη σκηνή του θεάτρου.

Σύμφωνα με τον γιο της, Γιάννη Παπαμιχαήλ, ετοιμάζεται ένα μιούζικαλ βασισμένο στη ζωή και την καριέρα της, που ζήλεψαν πολλοί... Μάλιστα, για την αναζήτηση της ηθοποιού που θα την ενσαρκώσει υπάρχει η σκέψη να δημιουργηθεί ένα τηλεοπτικό talent show, στο οποίο θα συμμετάσχουν άφθαρτες-από πλευράς δημοσιότητας- νεαρές κοπέλες που θα συγκεντρώσουν τα κατάλληλα προσόντα και θα «γευτούν» για λίγο τη ζωή της λαμπερής ηθοποιού.

«Τα πράγματα είναι ακόμα υπό σκέψη, δεν υπάρχει κάτι το ανοικοινώσιμο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε αυτή την παραγωγή θα υπάρχουν νέα πρόσωπα» δήλωσε στην «Espresso» ο γιος της Αλίκης, που θα κρατήσει τα ηνία της εν λόγω δουλειάς, τόσο σε θεατρικό, όσο και σε τηλεοπτικό επίπεδο.

Για αυτό τον λόγο θα γίνει ειδική οντισιόν με τηλεοπτική κάλυψη, την οποία, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, θα μπορούσε κάλλιστα να αναλάβει ένα μεγάλο κανάλι. Ετσι, εκτός από το θεατρικό έργο, θα μπορούσε να προκύψει και ένα ιδιαίτερο talent show. Μάλιστα, δεν αποκλείεται η ψήφος των τηλεθεατών να διαμορφώσει την τελική νικήτρια, γεγονός που θα επιτρέψει στο κοινό να επιλέξει εκείνο την πρωταγωνίστρια της καρδιάς του...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...