Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Ναταλία Γερμανού: «Δεν πήρα τον Μάνο από το τυροπιτάδικο!»

Πολλά ήταν τα σχόλια που άκουσε η Ναταλία Γερμανού μετά την αποχώρησή της από τον Alpha, αλλά και την επιλογή της να καλέσει  τον Μάνο Ιωάννου στη νέα της εκπομπή!


Ποικίλα σχόλια προκάλεσε το τηλεοπτικό της διαζύγιο με το κανάλι Alpha, αλλά και το γεγονός ότι στη νέα εκπομπή της στον Αντ1 «Η Γερμανού ξανάρχεται» κάλεσε τον σύντροφο της, Μάνο Ιωάννου. Σε αυτά και σε άλλα πολλά απάντησε η Ναταλία Γερμανού σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Tv Eθνος

«Στην έξοδο από τον Alpha οδηγήθηκα επειδή είχα μία υπέροχη πρόταση από τον ΑΝΤ1, στην οποία θα ήμουν εντελώς χαζή για να πω «όχι». Έτσι, φιλικά και αναίμακτα, οδηγηθήκαμε στο συναινετικό διαζύγιο με τον Alpha» δήλωσε η παρουσιάστρια.

Όσον αφορά στον Μάνο Ιωάννου και την φιλοξενία του στο πλατό της εκπομπής της στην πρεμιέρα σχολίασε: «Δεν πήρα ένα παιδί από το τυροπιτάδικο και το έβγαλα στην τηλεόραση, για να το κάνω γνωστό με το ζόρι επειδή είμαστε μαζί! Ο Μάνος έχει τη δική του πορεία στο χώρο, συμμετείχε σε σούπερ επιτυχημένες δουλειές από τις οποίες τον έμαθε όλη η Ελλάδα, οπότε τι πιο φυσιολογικό από το να είναι καλεσμένος σε μία εκπομπή;».

Όπως είπε, ο Μάνος δεν ήταν ο μοναδικός καλεσμένος, αλλά βρισκόταν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της παράστασης «Άνδρες Έτοιμοι για Όλα».

Στην ίδια συνέντευξη, η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε ότι υπήρξαν πειράγματα του Κώστα Κόκλα και του Κώστα Ευριπιώτη για τη σχέση της με τον ηθοποιό που «κόπηκαν» στο μοντάζ γιατί η ίδια δεν ήθελε να «πουλήσει» -όπως χαρακτηριστικά είπε-την σχέση της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...