Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Δείτε τον νέο σύντροφο της Νίνας Λοτσάρη!

Μετά τον νεαρό ποδοσφαιριστή, με μοντέλο που κάνει διεθνή καριέρα.


Η γνωριμία της Νίνας Λοτσάρη και του Γιώργου Μπαβέλη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, έγινε σε bar-restaurant της Γλυφάδας με το οποίο συνεργάζεται το γνωστό μοντέλο.

 "Η Νίνα ερχόταν πολύ συχνά στο μαγαζί για να δειπνήσει και να διασκεδάσει με φίλους της. Η εντυπωσιακή της εμφάνιση μόνο απαρατήρητη δεν μπορούσε να περάσει από τον Γιώργο, που είναι λάτρης του ωραίου φύλου. Έτσι, από την πρώτη κιόλας στιγμή τη φλέταρε διακριτικά και τελικά κατάφερε να την κατακτήσει. Άλλωστε πρόκειται για έναν πολύ γοητευτικό άντρα", δήλωσε άνθρωπος που γνωρίζει αυτή τη σχέση από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε.


Η Νίνα Λοτσάρη και ο Γιώργος Μπαβέλης προσπαθούν να κρατήσουν τον δεσμό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφεύγοντας τις πολλές κοινές κοσμικές εμφανίσεις.

 Στις 21 Οκτωβρίου όμως ο φακός τους εντόπισε στο Κολωνάκι, στο Opening του Lucky Charm Tattoo Studio. 

Η Νίνα Λοτσάρη χώρισε εδώ και καιρό από τον 28χρονο ποδοσφαιριστή Σπύρο Μπράτο. Η τελευταία τους κοινή έξοδος είχε γίνει στο Ακρωτήρι στις 16 Ιουνίου του 2013.

Αυτή την περίοδο η Νίνα Λοτσάρη πρωταγωνιστεί με τον Τάκη Ζαχαράτο στην παράσταση "Diamonds are Forever" που έκανε πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...