Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Σ. Ρόκκος: Η συνάντηση με την Ν. Θεοδωρίδου, το άγχος για το μέλλον και ο «πόλεμος» της μαρκίζας!

Αυθόρμητος, ειλικρινής και με μια αμεσότητα που σε εντυπωσιάζει, ο Στέλιος Ρόκκος αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως δεν τον νοιάζει ο «πόλεμος» της μαρκίζας, αλλά οι καλές συνεργασίες.

Φέτος τον συναντάμε στο Κέντρο Αθηνών με την Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Κώστα Μαρτάκη και την Θωμαή Απέργη και είναι έτοιμος να παρουσιάσει ένα άκρως ανανεωμένο πρόγραμμα που θα μας κάνει σίγουρα να ερωτευτούμε.

Έχοντας κυκλοφορήσει και το νέο του τραγούδι «Θύμισέ μου», αλλά και με πολλές αγαπημένες επιτυχίες του ο Στέλιος Ρόκκος ανεβαίνει στη σκηνή, πιάνει από το χέρι την Νατάσα Θεοδωρίδου (με την οποία εξομολογείται ότι θα έκανε άνετα παρέα) και κάνει το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Φέτος σας συναντάμε στο Κέντρο Αθηνών με την Νατάσα Θεοδωρίδου.

Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτήν τη συνεργασία γιατί για μια ακόμη φορά συναντιέμαι με ένα πολύ σημαντικό άτομο της ελληνικής δισκογραφίας. Η Νατάσα είναι από τις λίγες λαϊκές κλασάτες τραγουδίστριες, που θες και για παρέα. Είναι ένας άνθρωπος με πολύ χιούμορ και γενναιοδωρία και όποιος έρθει να μας δει θα περάσει καλά και θα δει αυτήν την καλή χημεία και στην πίστα. Δεν υπάρχουν σε εμάς τα θέματα της μαρκίζας και αυτή η καλή ενέργεια που υπάρχει ανάμεσα μας κάνει τον κόσμο να διασκεδάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...