Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Μενιδιάτης: Στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους για τρίτη φορά

Στις αρχές του μήνα σας είχαμε ενημερώσει ότι ο Χρήστος Μενιδιάτης μπήκε στο νοσοκομείο εσπευσμένα με φρικτούς πόνους στην κοιλιά!

Η διάγνωση τότε ήταν οξεία σκωληκοειδίτιδα και γι' αυτό υπεβλήθη άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

Πριν λίγο στην επίσημη σελίδα του Ηλία Βρεττού στο facebook αναρτήθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση που ενημέρωνε τους φίλους και θαυμαστές ότι αναβάλλεται η πρεμιέρα του μαγαζιού, επειδή ο τραγουδιστής εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους: «Εκτάκτως αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου πρεμιέρα στο Gotham City Stage.
Ο Χρήστος Μενιδιάτης εισήχθη στο νοσοκομείο για τρίτη φορά μέσα στον τελευταίο μήνα . Οι ξαφνικοί πόνοι ήταν το αποτέλεσμα πρόσφατου χειρουργείου στο οποίο είχε υποβληθεί ο γνωστός καλλιτέχνης. Μετά από τα παραπάνω γεγονότα, οι γιατροί απαγόρευσαν προσωρινά κάθε επαγγελματική δραστηριότητα για τον Χρήστο Μενιδιάτη μέχρι την πλήρη ανάρρωση του.
Η επιχείρηση καθώς και όλοι οι συντελεστές και συνάδελφοι του καινούργιου σχήματος ευχόμαστε περαστικά ,πλήρη και γρήγορη ανάρρωση.
Ευχαριστούμε όλα τα media για την θερμή υποστήριξη τους και ζητούμε την κατανόηση τους .Θα σας ενημερώσουμε άμεσα για την καινούργια ημερομηνία έναρξης».

Ο συνάδελφός του Ηλίας Βρεττός είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του: «Δεν θέλω να πω κάτι για το θέμα της υγείας του Χρήστου. Το μόνο που εύχομαι στον φίλο μου είναι περαστικά, γρήγορη και πλήρη ανάρρωση. Στεναχωριέμαι γιατί έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα. Εμείς είμαστε έτοιμοι και όταν του το επιτρέψει ο γιατρός θα ξεκινήσουμε. Δυστυχώς με τον Θεό και υγεία δεν μπορεί να τα βάλει κανείς».

gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...