Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Γόνος εφοπλιστικής οικογένειας ο νέος σύντροφος της Ελεονώρας Μελέτη


Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι φουλ ερωτευμένη. Η παρουσιάστρια έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός νεαρού, που ακούει στο όνομα «Κωνσταντίνος». Είναι γνωστό πως η Ελεονώρα Μελέτη δεν επιθυμεί να μιλά δημόσια για την προσωπική της ζωή, όμως πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να μαθαίνουν νέα για την ζωή της. Πόσω μάλλον όταν αυτά είναι ευχάριστα!

Το FTHIS.GR έψαξε, βρήκε και σας παρουσιάζει, το who is who του άνδρα που της έχει κλέψει την καρδιά.

Σύμφωνα με το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ του FTHIS.GR, η Ελεονώρα Μελέτη , για κάτι παραπάνω από ένα μήνα, είναι ζευγάρι με ξανθό νεαρό, ονόματι Κωνσταντίνος Κ. Δεν αποκαλύπτουμε το επώνυμό του, γιατί η Ελεονώρα Μελέτη έχει δηλώσει στο παρελθόν πως δεν θέλει να εκτίθενται τα πρόσωπα που υπάρχουν στην ζωή της, ειδικά εάν είναι εκτός χώρου και θα σεβαστούμε την επιθυμία της. Ο Κωνσταντίνος λοιπόν, είναι μερικά χρόνια μικρότερος από την παρουσιάστρια, αφού στις 8 Δεκεμβρίου θα κλείσει τα 27, άρα έχουν 8 χρόνια διαφορά και είναι Τοξότης στο ζώδιο. Είναι γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση. Ο Κωνσταντίνος, είναι κάτοικος των νοτίων προαστίων και συγκεκριμένα της Βούλας. Του αρέσει να κυκλοφορεί στα νότια προάστια, συχνάζει σε γνωστά cafe και bar-restaurant της Γλυφάδας και είναι γνωστός στους κοσμικούς κύκλους των νοντίων προαστίων. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω της κοινής τους αγάπης για το surfing. Τα Σαββατοκύριακα περνούν πολλές ώρες στη θάλασσα κάνοντας surf και τις καθημερινές απολαμβάνουν το ποτό τους στο στέκι τους, που είναι συγκεκριμένο club της Γλυφάδας, αλλά και βραδινές προβολές στο cinema. Στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Κωνσταντίνος έχει για cover photo μια εικόνα με τον ίδιο να παλεύει με τα κύματα. Μάλιστα η ίδια είχε ξεκαθαρίσει πριν λίγες μέρες μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Twitter, πως ο αγαπημένος της δεν είναι επαγγελματίας surfef, όπως είχε γραφτεί σε περιοδικό.

Όπως φαίνεται, η Ελεονώρα Μελέτη έχει βρει το… «λιμάνι» της στην προσωπική της ζωή και περνά δίπλα στον Κωνσταντίνο ήρεμες και χαλαρές στιγμές.

Πηγή: fthis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...